Emanuel Greucean Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 (edited) Vand bass Aria STB-JB DX + Husă Bespeco. Pret: 700 RON. Bassul este în condiție bună, are 2 zgârieturi, și semne normale de uzură. Are pe el corzi Elixir. http://www.mcmusic.r...itara-bass.html Am cumpărat acest bass de la MC Music acum vreo 2 ani. Am factura si documentele, nu mai știu acum exact detaliile (o să revin într-un viitor post). În timpul acesta a fost bassul meu principal, și sunt foarte mulțumit de sunetul și feel-ul acestuia. La momentul repectiv atâta mi-am permis să îmi cumpăr și în bugetul de atunci a fost cea mai bună alegere. Poate fi testat în Timișoara. Am cântat și pe alte bassuri mai scumpe, acum am un Warwick Thumb, și pot garanta ca este un bass foarte bun. Se vinde pentru că am acum un bass mai bun, și pentru că am nevoie de banii aceștia. Dacă ar fi altfel situația, nu aș vinde acest bass. Bassul este cel din poză. Nu este o poză luată de pe net, e doar camera mea. Edited October 26, 2012 by Emanuel Greucean
ammons Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Off-topic şi scuze - nu ştiu basul, dar s-ar putea să primeşti mesaje să vinzi camera ... tare fain 1
Claudiu Ibanez Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Foarte faina camera,daca ar fi plina de chitari ar fi si mai faina!
Emanuel Greucean Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 (edited) Promit că dacă se vinde bassul, voi face o poză cu camera plină de chitări Nu e nimeni interesat? Edited October 26, 2012 by Emanuel Greucean
Emanuel Greucean Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 (edited) Promoție sărbători: 550 RON Bassul este exact modelul acesta Sunburst: http://mcmusic.ro/ba...-stb-jb-dx.html Deasemenea vine cu o husă Bespeco și este are pe el corzi Elixir. Telefon: 0761655687 Edited December 10, 2012 by Emanuel Greucean
Guest BurbonKid Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Promotia ramane an picoare? Daca ar fi asa as fi interesat de ea!
Recommended Posts