ciobre Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Salutare oameni buni! Noi, trupa STAS din Cluj-Napoca, dorim sa anuntam ca avem nevoie de chitarist solo. Al nostru curand va pleca din Romania si probabil ca vom mai canta impreuna doar la pensie. Ii multumim pe aceasta cale lui George, care ne-a ajutat sa crestem si a fost un OM direct implicat in viata trupei. Trupa este in acest moment formata din: solist vocal cu chitara acustica ritm inclusa, bass, tobe, in total suntem 3 persoane. Media de varsta este de 30 ani. Ne dorim chitarist/ chitarista care, daca se pricepe, sa faca si backing vocal sau, daca ne convinge, poate fi si voce solo pe unele piese, nu excludem aceasta varianta daca vom considera ca este spre binele trupei. Punem pe primul loc seriozitatea si dedicarea de a face ceva (orice). Am avut ocazia sa vedem oameni talentati, dar dezinteresati, si incercam sa evitam astfel de experiente. Mai jos am atasat link-uri cu primele piese inregistrate - compozitie proprie. Sunt trase in studio de curand. De precizat ca nu mai cantam cover-uri. Preferam sa mergem pe ideea de piese proprii. Consideram ca viitorul chitarist va fi avantajat de faptul ca avem momentan doar 4 piese finalizate si inca una la care mai trebuie doar versuri. In concluzie avem timp sa ne omogenizam si sa ne dezvoltam stilul impreuna, propunerile fiind binevenite. Daca va place stilul si credeti ca va incadrati in ccerintele de mai sus, va rog sa ma contactati la: ciobre@yahoo.com 0745.358.482 Va multumesc pentru atentia acordata.
George Condruz Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 BUMP , ma cheama si pe mine George, chitara solo!!
atrismalex Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Hei. Ma numesc Vlad si sunt student in Cluj,cant de aproape 6 ani..mult jazz fusion(gutherie govan sau alex hutchings) si steve vai,joe satriani,gilbert.Am experienta si pot invata orice extrem de rapid. adresa de mail :rivh13@yahoo.com
ciobre Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Salut Vlad. Multumesc de oferta, dar am gasit omul pe care il cautam. Anuntul poate fi arhivat.
Recommended Posts