Guest Batz Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 (edited) Are cineva idee ce pedala se apropie de sunetul chorus-ului acestui superb amplificator ? Banuiesc ca una BOSS... Edited August 17, 2006 by Batz
StratMan Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 (edited) Are cineva idee ce pedala se apropie de sunetul chorus-ului acestui superb amplificator ? Banuiesc ca una BOSS... da, este vorba de BOSS CHORUS ENSEMBLE CE-1. nu se mai fabrica demult...si avea in principiu un preamp de adaptare si doua efecte: chorus si vibrato. ps daca citesti cu atentie observi ca am mai spus acest lucru, tot aici, in postul #3. Edited August 17, 2006 by StratMan
gibsonman Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 stratman a fost kind enough sa spuna "are incorporat la fel de celebrul efect chorus/vibrato boss ce 1."
Guest Batz Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ah, nu citisem toate reply-urile, scuze ca te-am facut sa te repetzi. Intre un CE-3 si un CE-5 e mare diferenta la sunet ? CE-3-ul ar trebui sa aiba un sunet mai apropiat de originalul chorus BOSS.
midnight rider Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 CE-2 are sunetul mai apropiat.restu sunt DIGITALE
Guest Batz Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 N-am stiut ! Si Super Chorus (CH-1) tot digital e ?
Recommended Posts