Vlad_the_bluesman Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Salut, recent am auzit de www.warmoth.com si as vrea sa imi comand si eu niste piese. Ceea ce doresc de la voi, motivul pentru care am creeat acest topic este ca am nevoie de pareri de la cei care au mai comanadat de acolo, pur si simplu vreau un review. Mie unul mi-a placut acel site si m-i s-a paut foarte serios. Astept mesajele voastre si review-urile! Vlad Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 (edited) "T-i" s-o fi paurt tie serios, dar vezi ca au preturi mari de transport peste ocean, la care, eventual, se adauga si taxele vamale. Cauta magazine din Europa, sunt o gramada. E ebay-ul plin. De review-uri si de impulsionat lumea sa cumpere din afara mi s-a cam acrit. Sunt magazine, ele vand produse, cumparatorii cumpara, asta e tot. Nu, nu doreste nimeni sa-ti fure banii si nici sa-ti violeze pisica. Edited September 8, 2012 by 'mnezãu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad_the_bluesman Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 haters gonna hate....doream doar un raspuns referitor la calitate , nu la transport... aia este problema MEA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 (edited) Asa cum "haters gonna hate", cei care asteapta raspunsuri trebuie sa stie sa puna intrebari. Edited September 8, 2012 by 'mnezãu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Daca e problema ta, atunci de ce ne intrebi pe noi...? Ce afacere crezi ca faci daca iei piese sau ce vrei tu mai ieftin si dupa aia sa platesti transportu si dai tot atat numai ca e din "State"... Mai si astepti o gramada pana vin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mayhem Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 de ce trebuie sa fiti atat de intepati? copilul se vede ca ne cere ajutorul, iar daca nu ii putem spune parerea noastra despre o anumita experienta, atunci ar trebui sa ne caram dracu in alta parte si sa il lasam in pace..... stiu ca e off-topic, dar mai trebuie clarificate niste chestii de bun simt cu anumiti oameni. ): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts