www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

:singer: ... cu totii avem metodele noastre (mai mult sau mai putin ortodoxe) de incalzire. Cred ca ar fi misto sa le insiram fiecare... Aici o sa postam 2 cuvinte sa descriem ce nu se poate descrie in sunete si o mostra de "incalzire"...

Deci sa incep... iau chitara fac cateva flotari ... cateva plesnituri cu capu bine plasate intr-un oarecare perete... si sunt gata de decolare hehe... In fine ce fac eu sigur fie ca ma incalzesc sau ca fac vreun jam ceva... in primul rand incerc sa-mi setez gandurile mele de badlands si desert landscape... si sa curga usor prin intermediul notelor... la misto evident :fuckoff:

(foarte tare cine a bagat bara de mai jos cu fete d-astea... )

scurta la mana.mp3

Edited by Cognek
Posted

:singer: ... cu totii avem metodele noastre (mai mult sau mai putin ortodoxe) de incalzire. Cred ca ar fi misto sa le insiram fiecare...

Errrr... "metoda mea" e ca nu ma incalzesc deloc :blush: . De obicei ma infig in chitara pur si simplu, n-am rabdare sa stau sa fac incalzire. I know it's not quite the best thing to do, but...

O asa-zisa "incalzire" ar fi ca incep si cant cateva riffuri aiurea, eventual si un solo, ceva, dar nestiind game, iese un mare :cur: , pentru ca de multe ori ma bazez pe auz, si nu pe cunostinte teoretice, din pacate.