Guest Adriani Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 MOV07861.MPGMOV07872.MPGMOV07924.MPGMOV07916.MPGMOV07960.MPG Saptamana trecuta am organizat a III-a editie a taberei de chitara, intre 14 si 19 august 2006 la Poiana-Tapului( Busteni ). A fost foarte frumos si sper instructiv pentru cei 7 participanti (putini,...dar valorosi). Vreme frumoasa, sport, drumetie in padure si pe munte, studii de chitara si mai ales multe vizionari de concerte live combinate cu "sporturi extreme": sticlism, halbere, cognac-canoe, piliard si paharshootism. :} Multumesc mult participantilor, gazdei, Doamna Regina care ne- a "suportat" cu stoicism, si al carei accent ne-a facut sa ne simtim ca in Ardeal pentru cateva zile, D-lui Ungureanu(ptr. masina), Gabi Mihalache( tot ptr. masina) si familiei mele pentru sprijin. Va atasez cateva "marturii" ale saptamanii trecute. Ne revedem la urmatoarea editie,...poate in iarna ! Keep On Rockin' in a free world ! Adriani
midnight rider Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 bravo Adi.La anu vin cu chitara acustica pentru o clinica scurta.Evident free of charge,asta,desigur,daca ma primesti
Guest Seraph Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 tare ideea. data viitoare, faceti si voi o campanie de promovare, poate mai vine lume!
Guest Adriani Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 bravo Adi.La anu vin cu chitara acustica pentru o clinica scurta.Evident free of charge,asta,desigur,daca ma primesti Bineinteles, cu mare drag si deosebit respect. Multumesc ptr intentie! Ramane sa stabilim un program bine structurat, cu partituri, sedintze de improvizatie si bineinteles multa bere Azuga( dealtfel o bere excelenta la raportul pretz-calitate). Keep On Rockin' in a free world !
Guest Chiperion Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Chiar, dom'le. La anu' o sa am si io un ostroment si putina experienta, plus varsta legala pentru sporturile astea extreme...
Guest Adriani Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 tare ideea. data viitoare, faceti si voi o campanie de promovare, poate mai vine lume! Multzumesc, dar sa stii ca am mai facut si anii trecuti( in Baile Olanesti si la Calimanesti-Caciulata) si am avut intre 14-24 elevi. In principiu am organizat-o cu elevii clasei mele de chitara, probabil de aceea nu ai auzit de tabara. Anul asta am ajuns la editzia a-III-a, iar la anul chiar vreau sa fac tabara de creatie impreuna cu un concurs dotat cu premii (chitari, manuale, corzi, huse). Tinem legatura ! Adriani
Guest rizen Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 super tare! la anu ma inscriu si eu intr`o tabara de genu asta. ai ce sa inveti acolo. numai bine si felicitari pt ce ai facut adriani
matei90 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 deci chiar te rog data viitoare knd mai faceti o tabara de gunul asta sa postati p forum cu o saptamana inainte
Doctor X Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 In principiu am organizat-o cu elevii clasei mele de chitara, probabil de aceea nu ai auzit de tabara. Am o vaga banuiala ca in taberele astea pleaca doar elevii domnului Adriani. Deci, daca nu cumva te bate gandul sa te inscrii la cursurile dansului, nu cred sa ai nevoie de informatia asta. Decat asa, sa le faci o vizita...
Recommended Posts