winci Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Vand procesor Digitech RP1000, nou in cutia originala, sigilata, cu garantie pana in 02.08.2014. Procesorul a ajuns la mine in urma unui schimb, dar nu intru in detalii, cine e interesat sa ma contacteze. Factura si garantia este pe numele meu. Procesorul se afla in starea in care am preluat de la courier, si inca nu a fost scos din cutia, in care a fost livrat. Pe mine m-a costat 1 976 Ron si pretul meu este cu 300 mai putin, deci 1 650 Ron. Contact aici, in PM sau telefon (in semnatura) Link to comment Share on other sites More sharing options...
the outsider Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 (edited) Deci e luat in urma unui schimb dar factura si garantia sunt pe numele tau?hmmm Eu cred ca o sa fie nevoie sa intri putin in detalii,sincer. P.S. e 1875 ron la guitar shop adica 100 ron mai ieftin.nu stiu de ce toti cauta unde e mai scump cand pun anunt la mica publicitate. http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=759 Edited August 2, 2012 by the outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted August 2, 2012 Author Share Posted August 2, 2012 (edited) Deci e luat in urma unui schimb dar factura si garantia sunt pe numele tau?hmmm Eu cred ca o sa fie nevoie sa intri putin in detalii,sincer. P.S. e 1875 ron la guitar shop adica 100 ron mai ieftin.nu stiu de ce toti cauta unde e mai scump cand pun anunt la mica publicitate. http://www.guitarsho...dus.php?pid=759 Ai dreptate. M-am cam grabit aseara cand am pus anuntul si chiar nu este de inteles. Deci sa fie pe intelesul tuturor. Am comandat pentru un prieten, online, de la un magazin cu intrumente muzicale, un microfon pt. acordeon. De si era un Sennheiser, era de calitete f.proasta. Facea microfonie la volum mic, sa nu mai vorbesc de calitatea sunetului. Ne-am inteles cu cei de la magazin sa-mi schimbe acel microfon cu un RP1000 si eu platesc diferenta. In acel moment aveam nevoie de un procesor. Toata povestea asta s-a petrecut acum doua luni si ... Mi-sa spus, ca in prima saptamana a luni iunie o sa fie in stoc RP1000 si putem face schimbul, dar pana'n ieri nimic. N-am avut de ales, mi-am cumparat un alt procesor intre timp si acum am doua procesoare. Unul nou sigilat si unul folosit. Cam asta ar fi povestea. Cred ca te satisface raspunsul meu. Stima. Cele doua procesoare: Edited August 2, 2012 by winci Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 Update pret: 1600 RON. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 Taxa de transport inclusa in pret. Asa cum am mai spus, am doua procesoare identice, singura diferenta este ca unul este sigilat, celalalt folosit da cateva ori, fara urme, in stare 10:10. Daca cineva prefera celalalt procesor, cred ca nu este o problema. Eu pot sa raman si cu cel sigilat. Pret la cel "folosit" : 1500 RON Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbanica Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 După cum se spune la lege, orice produs cumpărat online poate fii returnat în termen de 30 zile cu primirea sumei integrale inapoi, fără a fii necesară motivarea returnării. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 După cum se spune la lege, orice produs cumpărat online poate fii returnat în termen de 30 zile cu primirea sumei integrale inapoi, fără a fii necesară motivarea returnării. Te cred, numai ca s-a cam tras de timp si la urma urmei, aveam nevoie si de procesor, dar nu am stiut ca dureaza chiar asa mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted August 5, 2012 Author Share Posted August 5, 2012 (edited) Deci e luat in urma unui schimb dar factura si garantia sunt pe numele tau?hmmm Eu cred ca o sa fie nevoie sa intri putin in detalii,sincer. "P.S. e 1875 ron la guitar shop adica 100 ron mai ieftin.nu stiu de ce toti cauta unde e mai scump cand pun anunt la mica publicitate." http://www.guitarsho...dus.php?pid=759 Ca sa-ti raspund si la aceasta "dilama", de si rasunsul e foarte simplu:- Fiecare cauta sa primeasca pt. scula lui cat mai mult posibil. Eu personal nu am cumparat acel procesor de la Guitarshop, ci de la Muzikia, unde nu este in stoc momentan, si am cautat un site, unde pretul acestui procesor este cel mai apropiat de pretul platit de mine si asta pot dovedi cu factura, de-si nu cred ca ar avea vre-o importanta. Daca socotesc si transportul, in total m-a costat putin peste 2100 RON ( dar asta e treaba mea, nu? ) Edited August 5, 2012 by winci Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted August 9, 2012 Author Share Posted August 9, 2012 Unul din procesoare a plcat la Timisoara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted August 10, 2012 Author Share Posted August 10, 2012 Ma intereseaza schimb cu GT-6, GT-5, GT-3 si poate GT-10 in stare atat estetic cat si functional. GT-8 nu ma intereseaza, nici alte procesoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted August 13, 2012 Author Share Posted August 13, 2012 Se poate inchide, nu mai este valabil. Multumesc RGC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted August 14, 2012 Author Share Posted August 14, 2012 Procesorul "cel sigilat" s-a vandut, iar celalalt revine la vanzare. Pret: 1500 RON, taxa de transport inclus in pret. Pretul este fix! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rcsepei Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Up! Din partea mea! Un om cumsecade'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted August 22, 2012 Author Share Posted August 22, 2012 Daca aveti un Hardwire CR-7 sau CM-2, am putea sa scadem din pretul procesorului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted August 23, 2012 Author Share Posted August 23, 2012 Doar Hardwire CR-7 ma intereseaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted August 24, 2012 Author Share Posted August 24, 2012 S-a vandut procesorul. Se poate inchde topicul. Multumesc RGC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 Revine la vanzare RP1000. In stare 10/10, in cutie originala, manual, alimentator, factura si garantie. Pret: 1500 cu taxa de transport inclus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted September 18, 2012 Author Share Posted September 18, 2012 (edited) Ar mai fi si un Boss GT-10, in stare f.buna, si garantie (6 luni) de vanzare la acelasi pret ca RP1000. Deci la alegere ... Edited September 18, 2012 by winci Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted October 2, 2012 Author Share Posted October 2, 2012 Ramane de vanzare doar Digitech RP1000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 Pretul este negociabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted October 12, 2012 Author Share Posted October 12, 2012 Negociabil! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted October 23, 2012 Author Share Posted October 23, 2012 Negociabil in limitele bunului simt. Cred ca ati observat ca nu mai e in promotie nici la Guitarshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted October 26, 2012 Author Share Posted October 26, 2012 Ma intereseaza schimb cu Digitech GNX4 eventual. Alte schimburi nu ma intereseaza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted October 27, 2012 Author Share Posted October 27, 2012 Se poate inchide topicul. Multumesc RGC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts