Guest Malphas Hellfire Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 (edited) Salut,sunt posesorul unei chitari Aria Stratocaster si de ceva timp ma tot bate gandul sa imi schimb Pickguardul.Nu de alta dar vreau sa ii dau un aspect mai personalizat."Geniala idee" e in felul urmator: sa pun in loc de pickguardul care e acum pe chitara,un pickguard din metal.Metal care arata cam asa : Acum,chestia asta imi trezeste niste curiozitati. 1: Este posibil? in sensul poate sa imi afecteze dozele si/sau sunetul chitarii avand in vedere ca e din metal? 2: Exista vre-un loc de unde se poate cumpara o astfel de foaie de metal? 3: Cam la ce pret se invarte o astfel de placuta? Edited July 26, 2012 by Malphas Hellfire
lefmir Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Salut,sunt posesorul unei chitari Aria Stratocaster si de ceva timp ma tot bate gandul sa imi schimb Pickguardul.Nu de alta dar vreau sa ii dau un aspect mai personalizat."Geniala idee" e in felul urmator: sa pun in loc de pickguardul care e acum pe chitara,un pickguard din metal.Metal care arata cam asa : Acum,chestia asta imi trezeste niste curiozitati. 1: Este posibil? in sensul poate sa imi afecteze dozele si/sau sunetul chitarii avand in vedere ca e din metal? 2: Exista vre-un loc de unde se poate cumpara o astfel de foaie de metal? 3: Cam la ce pret se invarte o astfel de placuta? Nu afecteaza dozele, ba chiar ecraneaza daca o legi la masa. Gasesti la Artsani...Mi-am luat eu pentru Firewall-ul de la motor pentru broscuta, dar e mare si modelul e mare; am dat vreo 75 de ron. Dar cu ce vrei sa o tai? ca e dintr-un aluminiu mai groscior... 1
Airhead Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 din cate stiu sunt si stickere cu modelul asta, poate este mai usor de prelucrat. material cu modelul asta gasesti la orice magazin de bricolaj gen Practiker sau Bricostore, ideal ar fi sa gasesti unul mai subtire, care este usor de taiat si finisat.
Guest Malphas Hellfire Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Multumesc mult pentru reply-uri. Dar cu ce vrei sa o tai? ca e dintr-un aluminiu mai groscior... gasesc eu cu ce sa o tai )
BABAU6 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 uite ceva daca te intereseaza http://forums.rgc.ro/topic/73445-pickguard-hss-aluminiu/page__hl__aluminiu__fromsearch__1
Recommended Posts