DAN Tudor Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 asta nu am postat-o pana acu (vad) ,desii nu vad toate postarile ,RGC-ul nu ma lasa (sau?) *FILOZOFIE* armonica bazata pe 2 acorduri cu care am reusit sa nu sune naiv! Stiu,trebuia o acustica(cea de fata e un Godin semi-acustica)...asta n-am avut... Stiu clapa-i cam tare... (sunt totusi mandru de ea !) Stiu ca femeile se uda...si-i bine asa ! Stiu ca LUNA-i un trabant ... Stiu ca...va place !
'mnezău Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Au. Acum serios, daca nu stiti sa scrieti, mai bine nu o faceti. Se aud versurile si fara sa le scrieti voi agramat. 1
DAN Tudor Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Au. Acum serios, daca nu stiti sa scrieti, mai bine nu o faceti. Se aud versurile si fara sa le scrieti voi agramat. Ufff...ce nu fu bine ???(inceput promitator !) Ca-s totusi bune nu zici ? Ce ti-as da tie cu LUNA-n cap !
'mnezău Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 (edited) In ochii tai negrii vreau sa-ajung. Piesa e de umezit gagici. Mie unul nu-mi place mai deloc. E genul de piesa ce ma face sa dau skip. Mi se pare cam amalgam de instrumente, clapa nu doar ca-i tare, dar mi se pare cam multa. Probabil ca incercand sa o faci sa "nu sune naiv", ai facut-o sa sune incurcata. E buna si naivitatea intr-o gramada de cazuri. In orice caz, de la voi, singura care imi place e "Lasa-ma sa fuck", aia chiar mi s-a parut foarte buna. Edited July 19, 2012 by 'mnezãu 1
DAN Tudor Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Si asta'mi place. Scurt, sa nu ma certi. In ochii tai negrii vreau sa-ajung. Piesa e de umezit gagici. Mie unul nu-mi place mai deloc. E genul de piesa ce ma face sa dau skip. Mi se pare cam amalgam de instrumente, clapa nu doar ca-i tare, dar mi se pare cam multa. Probabil ca incercand sa o faci sa "nu sune naiv", ai facut-o sa sune incurcata. E buna si naivitatea intr-o gramada de cazuri. In orice caz, de la voi, singura care imi place e "Lasa-ma sa fuck", aia chiar mi s-a parut foarte buna. Da,ai dreptate !e gresit ! textu fu editat de un copil care nu s-a nascut in tara asta si-i aici de doar 4 ani..(am dat vina pe el desii noi trebuia sa corectam!) Clapa e multa,findac ea face piesa... Dar incurcata nu-i ! Cineva cu cunostinte reale de clasica o sa-ti confirme ! Daca ceva nu intelegem,nu inseamna ca-i complicat ! Naivitatea e buna doar cand e sincera in rest nu ajuta decat la femei (gravide) ...
DAN Tudor Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Au. Acum serios, daca nu stiti sa scrieti, mai bine nu o faceti. Se aud versurile si fara sa le scrieti voi agramat. Ah si inca ceva : cum PLM vezi 2-3 litere gresit si-ncepi sa te dai prof de anagramati si nu vezi faptu ca-i un text mai mult decat bun ??? A comenta fair inseamna sa spui si ce-i bine si ce-i rau ,sau ??? Sau unde ai mai auzit tu in muzica romaneasca *stinge luna sa ne-ascundem in noapte* ?!? Vai....om rau esti ! -asta-i concluzia ! agra...ma....t....
eduard.alexandru Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Stai... chestia aia din primul post e piesa muzicala? Tind sa cred ca e doar o voce peste un fundal sonor. Instrumentele nu au absolut nici o legatura una cu alta, iar notiuni ca ritm, aromonie, muzicalitate nu au ce cauta intr-o discutie legata de zgomotul mai sus mentionat. Ce ai incercat? Daca vrei sa impresionezi gagici de 14-15 ani alea le gasesti pe TPU, nu pe RGC. Pe RGC gasesti multi oameni cu o vasta cultura muzicala si care stiu cu ce se mananca chestia asta, oameni care, din cate observ, nu reprezinta o companie ideala pentru tine. 1
DAN Tudor Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Stai... chestia aia din primul post e piesa muzicala? Tind sa cred ca e doar o voce peste un fundal sonor. Instrumentele nu au absolut nici o legatura una cu alta, iar notiuni ca ritm, aromonie, muzicalitate nu au ce cauta intr-o discutie legata de zgomotul mai sus mentionat. Ce ai incercat? Daca vrei sa impresionezi gagici de 14-15 ani alea le gasesti pe TPU, nu pe RGC. Pe RGC gasesti multi oameni cu o vasta cultura muzicala si care stiu cu ce se mananca chestia asta, oameni care, din cate observ, nu reprezinta o companie ideala pentru tine. Tu de ce piesa vorbesti ??? de LUNA ?sper(ca suntem in acest topic... Pana nu raspunzi nu pot caomenta mai departe!
eduard.alexandru Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Din moment ce suntem pe acest topic, intrebarea ta are un raspuns mai mult decat evident: da, despre "Luna" vorbeam.
saptezsapte Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Stai... chestia aia din primul post e piesa muzicala? Tind sa cred ca e doar o voce peste un fundal sonor. Instrumentele nu au absolut nici o legatura una cu alta, iar notiuni ca ritm, aromonie, muzicalitate nu au ce cauta intr-o discutie legata de zgomotul mai sus mentionat. Ce ai incercat? Daca vrei sa impresionezi gagici de 14-15 ani alea le gasesti pe TPU, nu pe RGC. Pe RGC gasesti multi oameni cu o vasta cultura muzicala si care stiu cu ce se mananca chestia asta, oameni care, din cate observ, nu reprezinta o companie ideala pentru tine. ). Presupun ca tu esti unul dintre cei cu o vasta experienta. Sau un tanar razboinic. Stii cum e cu tinerii, uneori se intampla "treburi" precoce. Probabil ca ai productii mult mai bune ca ale lor, cine stie ? Oricum, i-ai aratat tu ! Fir-ar sa fie cu prostia lui de melodie ! p.s. - mie-mi place melodia, na, asta nu ma face dusman cu restul. 1
DAN Tudor Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Stai... chestia aia din primul post e piesa muzicala? Tind sa cred ca e doar o voce peste un fundal sonor. Instrumentele nu au absolut nici o legatura una cu alta, iar notiuni ca ritm, aromonie, muzicalitate nu au ce cauta intr-o discutie legata de zgomotul mai sus mentionat. Ce ai incercat? Daca vrei sa impresionezi gagici de 14-15 ani alea le gasesti pe TPU, nu pe RGC. Pe RGC gasesti multi oameni cu o vasta cultura muzicala si care stiu cu ce se mananca chestia asta, oameni care, din cate observ, nu reprezinta o companie ideala pentru tine. Asadar asta zici ??? Nu se potrivesc armoniile ? pa95% e LA cu RE deci...SE POTRIVESC !Te-ai facut acu de ras....dar trece...toate trec....
Recommended Posts