ulfhednar Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Salut! Sunt un chitarist din Bucuresti si caut oameni pentru o trupa care sa se miste intre genurile de mai sus. Ca trupe de referinta: Mogwai, Swans, Ben Frost, Einsturzende Neubauten, Mono, Barn Owl, Sunn O))), 16 Horsepower/Woven Hand, A place to bury strangers, The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble etc. Caut ORICE instrumentist, nu conteaza la ce canti (chitara, bas, tobe, clape/electronice, instrument de suflat, instrument cu arcus etc.) si nu conteaza nici nivelul, atata timp cat aveti o inclinatie spre genurile sau formatiile enumerate mai sus si pentru experimentare. Puteti gasii inregistrari mai vechi de-ale mele aici: http://soundcloud.com/dreamhunter Contact: aici sau pe yahoo: surrealist_revolution 1
dare Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 ahhh ce bine suna ... daca erai in cluj poate faceam ceva. Bafta!!
ulfhednar Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Da, pacat! Poate vii prin vizita in Bucuresti macar
dare Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Ajung in 31 august la rhcp, dar o sa fie destul de scurt cred ... as in, week-end-ul ala. Mersi de The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble btw, nu auzisem de ei
streisean Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 @ dare - The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble vin anul asta in romania la Alba Iulia in cadrul DBE 4. Daca iti plac trupele mentionate mai sus, poti arunca un ochi si pe trupele din cadrul festivalului de care ti-am spus - Dark Bombastic Evening . Poate ne vedem pe-acolo @ ulfhednar - daca timpul mi-ar fi permis, cu siguranta m-as fi alaturat proiectului tau ! multa bafta !!!
dare Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 @streiean o sa incerc sa ajung, mai ales ca e aici langa mine, dar in mod normal ar trebui sa fiu plecat in concediu in perioada aia ... we'll see @SLOW MIGRATION & THE HUBA HUBA'S, thanks, de The Mount Fuji Doomjazz Corporation mai auzisem la un moment dat, dar n-am apucat sa ii ascult prea serios. I will now thanks!
ulfhednar Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Wow! Nu stiam ca vin in Romania! Poate ajung sa ii vad!
ulfhednar Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 (edited) Up! Cautam in continuare! Edited July 17, 2012 by ulfhednar
ulfhednar Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Up! Am avut deja o prime repetitie/jam promitatoare! Dar tot mai cautam oameni!
Guest Johnny-AlphaBreed Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Salut, toboşar din Bucureşti, interesat de proiect. Ţi-am dat add pe mes.
ulfhednar Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=p34zA9wTRig
ulfhednar Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Aven doua chitari si bass. Asteptam baterist! Alte instrumente bine-venite!
prospect Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 up pentru proiect.....mai cautam un bass ,clapa ,chitara eventual.....
Recommended Posts