catalin90 Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 salut. am un procesor zoom g9.2tt cumparat la mana a 2-a, are vreo 3-4 ani , dar eu il detin de aproape 1 an, si pana acum a mers impecabil, insa de 2 luni am intampinat o mica problema, dupa ce incep sa cant volumul scade brusc la jumatate , asta dupa un anumit timp de ...10-15 minute, uneori si 30,....alteori nu patesc chestia asta, insa de ceva timp se intampla mereu. procesorul are 2 lampi 12ax7, una folosita ca energizer, cealalta ca accelerator. initial m`am gandit sa fie de la vreo lampa care s-a dus dupa anii astia, insa cineva mi`a spus ca ar putea sa fie ceva si de pe la circuite...stiti cumva ce e in neregula? sau pe cineva care se pricepe si ar putea sa`mi zica exact..? mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 "Ceva de pe la circuite" e absolut sigur, că altceva nu găsești înauntru N-ar fi trebuit să cedeze încă, dar poți începe cu înlocuirea lămpilor (întâi una, verifici, apoi cealaltă dacă nu s-a rezolvat). Alimentatorul e OK? Se schimbă luminozitatea LCD-ului sau LED-urilor când scade volumul? Dar a filamentelor lămpilor? Probabil tot la un electronist va trebui să ajungi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalin90 Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 nu cred ca e de la alimentator, luminozitatea led`urilor ramane la fel, la lampi nu m`am uitat. Am uitat sa precizez faptu ca daca il inchid, si il deschid iar isi revine, dar nu mereu. probabil tot la un electronist o sa ma duc ptr ca nu vreau sa dau banii degeaba pe lampi si sa nu fie problema de la ele. Stiti pe cineva care se pricepe la procesoare sau care e capabil sa il repare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts