mike_KidLazy Posted February 1, 2021 Author Posted February 1, 2021 Acum niste ani, cineva pe-aici imi scria "hai si cu una de la "Bostanosfera"". And I did agree, numai ca mi-a luat muuuuult timp pana am si reusit sa fac asta. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata, right? Asa ca iata si primul collab pe anul asta. Tipul cu care am cant in acest video este Aaron aka leoofthesun, un prieten si vechi urmaritor al meu din State. Si ce e si mai misto e ca tocmai Aaron a ales sa cantam piesa asta, care in romana, desi el (obviously) nu intelege o boaba din ea. How dope is that? Asadar, grab a coffee and enjoy (or not)! 1
mike_KidLazy Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 Inca un pseudo-tutorial la un cover de acum vreo 10 luni. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted February 8, 2021 Author Posted February 8, 2021 Piesa asta e destul de usor de cantat, nu e nimic care sa ridice probleme in mod deosebit, but figuring out the tones and all those weird effects and stuff was a huge pain in the butt. Dar cumva am reusit pana la urma sa incropesc ceva p-acolo. Nu stiu cat de bine mi-a iesit, but here it is: my take on "Got The Life" de la Korn. Si "casa moara fetili" si "heitarii" de cat de fake e coverul asta, joi o sa pun si track-ul izolat de chitara. Acestea find spuse, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted February 11, 2021 Author Posted February 11, 2021 Si pentru cine vrea chitara izolata si/sau taburi pentru asta de mai sus, ete aici:
mike_KidLazy Posted February 15, 2021 Author Posted February 15, 2021 Well, saptamana asta avem un nou remake. De data asta am corectat cateva chestii la chitara, pe care le-am invatat si cantat gresit initial, si am adaugat si niste bass, pentru ca de ce nu. Las aici si versiunea initiala (watch it on your own risk, the cringe level is way above the allowed limits) din 2012. Cateodata ma uit la astea vechi si ma intreb cum mama naibii de am putut sa pun asa ceva pe net. But I guess that's a part of... growing up? Idk... enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted February 18, 2021 Author Posted February 18, 2021 Si avem aici si chitara si bassul izolat de la remake-ul de mai sus. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 Mno, hai sa-i dam si cu o ruseasca, prima pe anul asta. Had an instant eargasm cand am vazut cum suna Ibanez-ul si LTD-ul impreuna. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted February 25, 2021 Author Posted February 25, 2021 Alta, la un cover mai vechi, de prin 2019. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Piesa asta am auzit-o prima oara acum multi ani, pe vremea cand jucam in disperare NFS Most Wanted (2005). Cred ca jocul asta a avut unul dintre cele mai faine soundtrack-uri ever, aveam momente cand intram sa ma joc doar ca sa ascult muzica de pe fundal . Oldies, but goldies, they say... enjoy (or not)! 2
mike_KidLazy Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Inca un episod din seria mea de balbe la chitara. La final avem si un scurt mesaj de la unul din cei mai infocati urmaritori ai seriei . Enjoy (or not)! 1
mike_KidLazy Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 Deci albumul baietilor astora e plin de piese de spart capul de pereti, iar asta mi se pare cea mai faina dintre ele. Nu puteam sa ma abtin sa nu dau si eu o tura la "Under Your Tattoos" de la annisokay. Enjoy (or not)! 1
mike_KidLazy Posted March 11, 2021 Author Posted March 11, 2021 Am mai facut un video cu chitara izolata la un cover mai vechi de prin 2017, mai exact, asta: So there you go. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 Una simpla si de efect, ca in vremurile bune. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 Inca o chitara izolata la alta vechitura, recte asta de mai jos. This was my first recording ever with this PRS. Good ol' times... enjoy (or not), apropo. 2
mike_KidLazy Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 Ma tin de ceva vreme sa cant piesa asta. Intr-un final, am reusit sa-mi gasesc un pic de timp si pentru ea. There you go, enjoy (or not)! 2
mike_KidLazy Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 Si iata si chitara izolata pentru coverul de mai sus. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 Mno, mai dam si noi cu niste creieri de pereti? Pai hai sa-i dam, zic. Enjoy (or not)! 1
mike_KidLazy Posted April 1, 2021 Author Posted April 1, 2021 Si iata si chitara izolata de la "diamante". Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 5, 2021 Author Posted April 5, 2021 Inca un remake la un cover vechi, de prin 2013, care a fost si collab chiar. Dar era in 480p, imaginea de rahat, acordurile semi-gresite, mixul vai de mama lui, in fine, na, this is how you grow. Asa ca m-am hotarat de data asta sa do this song justice si sa refac tot, si partile de chitara, si cea de bass (dupa ce m-am uitat de mi-au sarit ochii la live-uri cu baietii, ca sa vad exact ce si cum canta), si mi-a iesit ceva in halul asta . Enjoy (or not)! 1
mike_KidLazy Posted April 8, 2021 Author Posted April 8, 2021 Si ca sa se vada clar cat e de "feic" postarea anterioara, las si eu mizeria asta aici . As usual, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 Iarasi chitara izolata la un cover de anul trecut, care chiar mi s-a zis ca e fake. Ulterior tipul care mi-a scris asta si-a dat seama ca he'd been wrong, so he came back to apologize, ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum. Interesant. Si uite asa m-am hotarat pana la urma sa fac si video-ul asta. May the KidLazian fakes be with you! Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 15, 2021 Author Posted April 15, 2021 Inca o chitara izolata, de data asta la "Parasite Eve" de la Bring Me The Horizon, la care am facut cover anul trecut. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 Inca un collab la o "ruseasca", si de data asta cu NickSong din Ucraina. A fost prima oara cand am facut un video cu un vorbitor nativ de rusa. Been a little nervous, but it all turned out great in the end. Acestea fiind zise, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 22, 2021 Author Posted April 22, 2021 Am sa las aici si chitara izolata de la coverul de mai sus, insa doar cu partea mea de ritm (la solo isi are in continuare NickSong locul de cinste). Mno, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 (edited) Prima oara cand am ascultat piesa asta I was like: "whaaaaaat, Evanescence in Drop G?" Well, uite ca se poate. Si am zis sa bag si eu un cover, ca na... Enjoy (or not)! Edited April 26, 2021 by mike_KidLazy
mike_KidLazy Posted April 29, 2021 Author Posted April 29, 2021 Chitara izolata si taburi pt coverul de mai sus. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted May 3, 2021 Author Posted May 3, 2021 Siiiii inca un collab cover cu Stein G din Belgia, cu care am mai cantat si in 2018. De data asta ne-am facut un pic de cap pe "Toxicity" de la System Of A Down. Ce ne-a iesit, se poate vedea mai jos. Enjoy (or not)! 1
mike_KidLazy Posted May 6, 2021 Author Posted May 6, 2021 Las aici si chitara izolata de la coverul de mai sus. Aici am pus doar track-urile cantate de mine, fara partea lui Stein. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted May 10, 2021 Author Posted May 10, 2021 Inca un remake la o mizerie din 2012 (momentul ala cand treci accidental prin inregistrarile tale vechi, care initial credeai ca sunt bune, dar de fapt, nu sunt 🤪, si iti vine sa-ti dai palme intrebandu-te ce mama naibii o fi fost in capul tau cand le-ai postat). In fine, asta zic eu ca e ceva mai decent. Am corectat cateva din greselile de la prima versiune si am bagat si bass, because why not: Si daca vreti sa va oripilati oleaca, puteti vedea aici si prima versiune, din 2012. Iar acestea fiind zise, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted May 13, 2021 Author Posted May 13, 2021 Si uite si chitara si bassul izolat de la coverul de mai sus. Enjoy (or not)!
Recommended Posts