mike_KidLazy Posted October 8 Author Posted October 8 Cel mai recent episod din seria mea de gherle la chitara. Un pic mai scurt decat de obicei, dar decat mult si fara rost, mai bine putin si prost 😆. Hai, enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 12 Author Posted October 12 Mi-am pus iar dreadurile si m-am pus pe dat din cap (si din maini ) pe "Weak Tricks" de la Relative. Sunt din Cluj baietii, si desi pare ca nu prea-i cunoaste lumea, fac o muzica tare faina si groovy. Asta e deja a treia piesa de la ei pe care o stric, si mai am in cap sa mai fac praf inca doua. Sau chiar trei .Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 22 Author Posted October 22 Inca una, fresh out of Vegas Pro, pe care initial trebuia s-o scot sambata asta, dar n-am mai avut rabdare si mi-am bagat picioarele 😆. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted October 25 Author Posted October 25 On 22/10/2024 at 23:39, PatulicaLuiHendrix said: Foarte frumos canalul de youtube. Am cautat in mod special Numb de la Linkin Park. Frumos frumos. Nu ma prind cum de sunt asa putini subscriberi. Mult spor si bafta in continuare. Multumesc mult de tot!
mike_KidLazy Posted November 5 Author Posted November 5 Chitara de la un cover mai vechi (un collab din 2020 cu userul Triptiti de aici de pe forum), cu tobe programate de mine. Enjoy (or not)!
mike_KidLazy Posted November 11 Author Posted November 11 Inca una, de data asta cu bas. Exista si varianta doar cu chitara, dar pe aia o sa o public ceva mai incolo. Pana una alta, enjoy (or not)!
Recommended Posts