dass101 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Salut, Imi puteti recomanda pe cineva care face head-uri de chitara custom? Ma refer la partea de lemn, la incinta propriu zisa, nu la amp. As vrea sa iasa ceva foarte frumos, si cel mai important sa nu dureze jumatate de an pina e gata. Thx!
viobio Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Salut, Imi puteti recomanda pe cineva care face head-uri de chitara custom? Ma refer la partea de lemn, la incinta propriu zisa, nu la amp. As vrea sa iasa ceva foarte frumos, si cel mai important sa nu dureze jumatate de an pina e gata. Thx! Mergi la orice depozit de materiale de construcții,tai părțile lemnoase din pal de 18mm ,fara melamina,pe exteror o imbraci cu ce doresti,pinza,tolex,etc.Asa ieși cel mai ieftin. Dacă vrei te pun in legătura cu cei care îmi fac mie carcasele de head-uri,prețul este mult mai mare,cam 180...230lei,in funcție de mărime si complexitate
dass101 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Thx Vio, S-a oferit un coleg de forum sa ma ajute, te contactez daca o sa fie cazul.
Recommended Posts