Dan Damian Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) Jaco Pastorius a fost un basist excelent, fara doar si poate. Dar comparand cate albume a vandut Jaco Pastorius si cate albume a vandut Beatles, cei doi nu sunt in aceeasi liga. Caci ca sa fim obiectivi despre asta vorbim nu? Despre albume vandute, adica opinia majoritatii nu a mea sau a ta. Repet ce am zis mai devreme: Ultratehnica impresioneaza alti muzicieni, dar publicul larg apreciaza compozitiile, nu virtuozitatea. Edited March 15, 2013 by 24fret
George M. Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) Jaco Pastorius - 1 om Beatles - 4 oameni (de 4 ori mai multe idei de compozitie) Jaco - jazz Beatles - rock Jazz - putini ascultatori Rock - foarte foarte multi Deci vorbim de lucruri foarte diferite. Sustin ideea ca NU numarul de albume pe care le-a vandut o trupa stabileste performantele basistului, doar popularitatea lui. Edited March 15, 2013 by George M.
emylbas Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 asta e.eu vorbeam de basisti.de ce trebuie sa faci sa fi un basist bun.spune tu sincer ;paul mc. a fost un basist fenomenal? el a fost basistul trupei .a devenit legenda datorita trupei beatles si a melodiilor care au fost compuse..in schimb el ca basist sa ma scuzi dar e un basist mediu.sunt sigur ca stie si el asta.eu vorbeam de esenta basului.atat.de a deveni un basist complex.
Dan Damian Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Jaco Pastorius - 1 om Beatles - 4 oameni (de 4 ori mai multe idei de compozitie) Jaco - jazz Beatles - rock Jazz - putini ascultatori Rock - foarte foarte multi Deci vorbim de lucruri foarte diferite. Sustin ideea ca NU numarul de albume pe care le-a vandut o trupa stabileste performantele basistului, doar popularitatea lui. Performantele se stabilesc in sport, nu in arta Arta este facuta pentru public, deci popularitatea este masura ei, fie ca ne place sau nu.
George M. Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Performantele se stabilesc in sport, nu in arta Ai dreptate! Daca ne gandim putin si la John Myung, cred ca in arta lui sta si putin sport (al mintii + al mainilor).
emylbas Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 alt basist superb. nu vreau sa supar pe nimeni.fiecare cu gandirea lui.cu respect scuzati daca am fost putin deplasat
Dan Damian Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ai dreptate ca fiecare are gandirea lui, am observat ca oamenii asculta muzica in mod diferit. Virtuozitatea, compozitia, melodicitatea, vocea, atitudinea, inovatia, noutatea si multe altele sunt mai importante sau mai putin importante pentru diferiti oameni. 2
emylbas Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 important este sa reusim sa lasam ceva bun in urma noastra.
KeopsAxx Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 inspira, respira, inspira, respira, inspira, respira, inspira, respira Poate inspira, expira, inspira, expira
emylbas Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 explica te rog ce vrei sa spui prin ; Poate inspira, expira, inspira, expira
Recommended Posts