Pacman Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Salut, Aici prima mea inregistrare folosind Amplitube Fender. Stiu, nu este perfect dar, nu prea stiu sa folosesc programul . Critica este mai mult decat binevenita. Danke. Cheers, Alex. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cognek Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Short... asa de inceput e oarecum decent daca nu ai mai abordat genu asta... Nu pot sa te critic ca nu vreau sa scriu romane si nu imi placea... cel mai mult pot zice keep playin them blues... and don't play notes! Daca chiar vrei sa te bagi in chestia asta... e mult de mancat si mult suflet de pus. Altfel, desi poti sa ai tehnica mamei masii tot o sa iasa ceva fad... fara sens. Nu cred ca poti sa obtii ceva de aici... cel mai mult poti invata live la un mic jam... te astept pe la mare sau in micul texas... (Mihail Kogalniceanu de CT) ... Asculta... vezi ce gen de blues se potriveste (adica iti vine natural)... keep it real! Pune mai mult suflet si canta dracii din chitara pana iese fum... nu doar niste note ciupite usor ca nu cumva sa iesi in evidenta... aici chiar tre sa iesi in evidenta... keep up the good work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Salut, imi place ca te duce urechea spre chord-tones, majoritatea dau gherle cand se schimba acordurile. Frazele se leaga si-i frumos si cum ai folosit dinamica. Urmatoare nu sunt critici ci lucruri care ti-ar prinde bine daca le-ai tine de ochi: 1. Nu stai bine cu timpul, suna grabit ... pe un backing track genul asta ar trebuie sa canti un pic in spatele bataii (cu exceptii, bineinteles. De exemplu cand soloul ajunge la climax, etc). 2. Suna monoton ... desii dinamica ii adauga un pic de culoare, soloul nu prea se duce nicaieri. Aceleasi combinatii ritmice, aceleasi fraze ... nu prea are varietate, ceea ce ma duc la punctul urmator; 3. Canti prea mult, daca tot canti chestii asemanatoare iti recomand sa lasi mai mult spatiu intre ele. Da senzatia de control si i-a ascultatorul prin surprindere. 4. Tonul ... nu-i bun ... in loc sa-ti faci un ton de-am-pixulea iti recomand sa cauti o melodie care are un backing track asemanator cu cel pe care vrei sa improvizezi si sa incerci sa copii tonul chitaristului de acolo. Nu-i nici o rusine in a copia. Oricum, buna treaba, stiu ca am scris o gramada de chestii mai sus si daca alegi sa le iei ca sfat atunci iti recomand sa te concentrezi pe cate o singura chestie odata, asa faci treaba mult mai repede. Daca de exemplu te concentrezi pe timing, nu critica notele pe care le canti. Sper sa aud inregistrari noi curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacman Posted June 16, 2012 Author Share Posted June 16, 2012 Mosule, am zis, nu stiu sa folosesc programul... nu am cea mai stralucita placa audio . Plus ca nu am scos ce ton vreau din amplitube-ul asta. O sa trag cu pedalutzele si sa pun. P.S: sunt cu blues-ul de cand am inceput.... cam de 5 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
stephanutz Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Este ok , doar daca ai face un mic sa iasi mai mult in evidenta , nu doar asa ciupit, si un pik mai antrenant , nu stiu parca ii lipseste ceva, trairea, si app. mergi pe sfatu lui Cognek , incearca un james sesion, aici se fac cele mai bune solouri de bluese. O ricum este ok , succes in continuare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 mda...si daca avea ton de reverb cu un pic de delay, un overdrive cald, de marshall ati fi zis: "senzational! cat feeling!" . Nici mie nu-mi place tonul, improvizatia e interesanta totusi. Nici nu mai zic cati bluesmanski se arata dupa un topic cu titlul "blues" Bai "stephanutz"...ce dracu e ala "james sesion"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin N Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 (edited) Lasand la o parte tonul (da, am inteles ca nu prea stii cu ce se mananca programul), mie imi place. Nu is eu foarte mult cu blues-ul, dar e interesant ce ai facut tu acolo. Spor in continuare! "James session" o fi un fel de jam session cu James Hetfield? Edited June 21, 2012 by metal_messiah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts