Ciprian. Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) Asaaa...Am incercat sa imi fac un amplificator audio simplu....am cumparat de pe internet o placuta cu circuitul respectiv(amplificator 30W mono sau 15W stereo) am pus totate piesele la locul lor...pe foita scria ca ii trebuie ca ii trebuie transformator de 12v..eu i am pus de 10(banuiesc ca nu are nimic)...doar ca scoate un sunet dubios.....se aude un bazait destul de puternic ....am facut o poza cu amplificatorul si o inregistrare cu acel sunet...eu banuiec ca e de la impamantare..dar poate ma insel..poate ma puteti ajuta sa rezolv problema https://rapidshare.c...5722/record.wav Edited June 13, 2012 by Ciprian.
EugenRo2001 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Da' scuze ca intreb..... punte redresoare si condensator de filtraj nu are? Ca eu cred ca amplificatorul ala se alimenteaza cu curent continuu... transformatorul scoate curent alternativ
Ciprian. Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Aaaa...nope....Imi puteti spune ce ar mai trebui sa cumpar?? sunt incepator in ceea ce priveste electronica...am gasit si fisa amplificatorului..
EugenRo2001 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Vezi in schema acolo in partea stanga la jumatate, unde scrie "220V", acolo este transformatorul, puntea redresoare 3PM1, doi condensatori 2200microFarazi /25V Ai nevoie de transformator cu priza mediana, care sa scoata 2x12V.
Recommended Posts