Cosu Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Concursul incepe sa fie promovat si in mass-media romaneasca! Primii parteneri, CityFM: http://www.cityfm.ro/stiri.php?NewsId=147 Multumim Kirk si CityFM (si lui Manu, dar asta se subintelege ) pentru acest lucru!
hihi Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 moama. se pare ca vor fi multi concurenti . Tare, tare faza cu City Fm. Probabil ca vor urma si altii . Cu siguranta, aceasta publicitate va fi spre binele forumului
LORD-C Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Incepe lumea sa stie de noi... YYYYUUUUPPPPEEEEEE!!!!!!!! RGC o sa devina probabil in curad o super organzatie!!!
NiNjA Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 RGC o sa devina probabil in curad o super organzatie!!! Interlopa A, stai, wrong post, aia e alta infiintata tot de mine, Shiratori-kai. Deocamdata avem doar trei membri.
Guest ozzykris Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 sunteti buni..... dar cand ma uita la voi si la ce ati realizat ma amagesc ca nu am putut sa fac si eu..... poate o sa fac... am doar 13 ani......
Recommended Posts