www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Am luato am desfacuto...degeabba

Recommended Posts

Guest Distorsed
Posted

Daca va rog..+sami zica cineva...miimluat o chitara electrica de la cineva.....oky..noh....am taiato....( nu eu..cineva priceput!!)sh noh...cand am vrut sa o conectez am conectato...sh de fiecare data cand ating ceva metalic de pe ea...birdgeul,corzile,potentiometrele, face un BRRRR..cineva mia zis ca e de vina faptul ca nu e conectta masa...am conectato..nu stiu daka e corct..poate stie cineva ceva siteuri cu schita electrica...eu am ajuns la disperare...heeellp...

Guest Csernik
Posted (edited)

Pai poate ne spui ce chitara ai daca vrei sa iti dea cineva schita electrica..si..ce ai taiat?

Edited by Csernik
Guest Distorsed
Posted

pai..eu, cand am luat-o chitara era intro stare nu f buna......corpul chitarii era intro stare mai mult decat jalnica...numai ca era de dimensiuni foarte mari si am putut sai dau o forma fara sa afectez partea electrica....are o forma destul de NICE!!!!,...numi pare rau ca am taiat-o!!.....insa dupa cum am mai zis.....funcioneaza,,dar masa trebuie conectta ca sa nu mai barraie......in rest de sunat suna...dozele sunt destul de bune...am vopsit-o,,,etc.....doar atata am nevoie......de schita...cred ca e o chitara reghin..in orice caz....nu garantez....

Posted

incearca sa pui o inregistrare ceva sa auzim si noi ce fel de BRR e ala. ca poate fi de la multe lucruri

Guest Distorsed
Posted

chestia care-i....nam poza sh nici inregistrare....dah va zic ceva....brrru acela mia zis cineva ca i din cauza masei....deci cand o conectez se aude zgomotu de fond...nnimika interesant........dar daka pun mana pe vro piesa metalica acl zgomot din fond parka se amplifica...ceva de genu.......problema cica asta ar fi...in rest chitara functioneaza...nui problema.....am statie....am sh computer...la ambele daca conectez face acelsi lucru.....sh ash avea nevoie sami zica cineva unde trebuie exact conectata masa......o idee generala am...dar nu functioneaza...

Posted

N-are importanta ce chitara ai(firma). Zi-mi cate doze ai cate potentiometre(volum / ton) daca ai swich pentru doze etc.

Din ce ai descris tu, cred ca n-ai legat masa deloc sau ai inversat legaturile intre ele(masa cu semnalul).

Pana imi zici exact despre ce ii vorba iti atasez o schema(fara swich).

post-321-1155409706_thumb.png

Guest Distorsed
Posted

mersi pt schema....sh dah intradevar...nam legat masa deloc...daca o leg nustiu ..parca nar avea nici un sens....trebuie sa o leg de la mufa spre bridge?? pentyru ca are un canal care duce xact acolo...asha am facut.....in orice caz...chitara are 2 doze...fiecare avand switchu lui...sh am doua controllere..unu pt ton shi unul pentru volum

Guest Distorsed
Posted

Atunci vezi a doua schema(cea de jos) singura diferenta ii ca din potentiometru de volum iesi in swich-uri si de acolo in doze. Tot ce vezi pe schema scris "masa" le legi intre ele si pe urma de bridge-ul chitarei. Ai grija sa nu faca bucla.

oky...toti kay...in afar de un lucru.....cum adika sa nu faca bucla...nu de alta dah nu stiu cei aia;)

Guest Distorsed
Posted

Multumesc ...multumesc pentru sfat....acuma mam straduit vro 3 ceasuri dar am rezolvat-o...problema era faptul ca erau inversate masa cu semnalul.....ceea ce nu amobtinut dela prieteni amobtinut de la voi...va multumesc mult...cele 4 luni de truda acum sau terminat shi pot si eu sa cant la chitara electrica fara nici o problema

RGC Rules !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!