dreamcatcher Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 A incercat cineva GNX3000? Cum vi se pare in comparatie cu POD XT live si GT8? Din ce am citit pare calitativ (nu si cantitativ) superior POD-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kdavru Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 A incercat cineva GNX3000? Cum vi se pare in comparatie cu POD XT live si GT8? Din ce am citit pare calitativ (nu si cantitativ) superior POD-ului. pai depinde dak preferi sunetul de roland sau de digitech...si gnx-ul si gt-8-ul au o gramada de features dar in general distorsul(dak despre asta intrebi in mod special)pe procesoare nu prea suna a ceva doar dak sa zicem ai un johnson pe lampi..da ala e vreo 900 d euro din cate am auzit...in rest de exemplu pe gnx ai o gramada de simulatoare d ampuri beton..cum ar fi mesa boogie sau soldano.....da le ai si pe gt-8 asa ca depinde de ce vrea urechea ta...vezi k ai si sound demo p site... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 of of of... iar ne dam cu parerea relativ la scule pe care nu am pus mana niciodata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kdavru Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Nu chiar...am tras in studio si cu johnson-ul si cu line 6-ul...iar line 6-ul mi se pare inferior...si am cantat si cu gt-8-ul...deci t asigur k am pus mana pe toate... cat despre gnx3000 nu pot sa ma pronunt...depinde d c sunet cauta el... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamcatcher Posted August 12, 2006 Author Share Posted August 12, 2006 Eram curios de parerea celor care au incercat si Line 6 si GNX3000 (nu gnx3 sau 4) si au lucrat un pic cu ele (nu ma intereseaza neaparat comparatia patchurilor predefinite, care da, sunt pe site..si la unii si la altii). O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts