www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Lori, imi pare rau dar ma tem ca nu ai dreptate! clar ambele sunt in cat entry-level, am auzit si pe cele de la Bergenbier.. pardon... au un zgomot de fond care devine enervant, iti ia din dinamica si claritate, oare cat gate sa bagi sa-l astupi?

Link to comment
Share on other sites

Eu i-as da dreptate lui Lori...am avut candva mic 100 si nu avea zgomot de fond...am avut si vreo 2 de la art tot ieftineli chiar si mp si v3-ul....aceasi Marie cu alta palarie... nu e diferenta intre ele...atat mic 100 cat si art-urile contin lampa aia de mantuiala, preampurile adevarate incep deja de la alti bani.

Link to comment
Share on other sites

Guest serby

Lampa e de mantuiala, zgomotoase sunt amandoua, dar Art-ul are sunet mai clar si mai cald. Si la Art exista mod-uri care inbunatatesc lucrurile dramatic.

Link to comment
Share on other sites

Guest serby

Cuvantul preconceptie nu isi are locul. Chiar daca nu sunt un iubitor al brand-ului Behringer pot spune ca au si solutii bune si chiar uneori foarte bune. Eu pot face diferenta intre sunetul care iese dintr-un preamp Art si unul Behringer asa ca este vorba de o parere personala (zic ca pot sa fac si un blindtest ;) ). Aceeasi parere au avut-o si unii audiofili sau profesionisti cu care am vorbit si tot aceeasi parere apare pe diverse forum-uri. Art are traditie si a facut multe scule foarte interesante si inca face compresoare cu preamp pe lampa de nivel profesional low-end care suna foarte bine, chiestie cu care Behringer nu se poate lauda.

 

Eu am acasa mai multe modele Art si Behringer si pot compara. Voi astia care ati sarit sa aparati Behringer-ul aveti macar un Art?!?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.