Claudiu Ibanez Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 (edited) urasc EMG.suna artificial.ia cu incredere ds-1 ca nu o sa te dezamageasca. dar daca ar fi sa imi iau mias lua un rga(au doze misto).la desolation din cate am vazut pe net corpu ii mat.la rga ii lucios si daca ai spus ca iti trebe chitara pe scena cu rga o sa bata frumos lumina in ea.dar sunt si desolation lucioase scuze pt prostia asta de url sau ce o fi Edited June 9, 2012 by Stefan Claudiu
GuitarTovaras Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 urasc EMG.suna artificial.ia cu incredere ds-1 ca nu o sa te dezamageasca. dar daca ar fi sa imi iau mias lua un rga(au doze misto).la desolation din cate am vazut pe net corpu ii mat.la rga ii lucios si daca ai spus ca iti trebe chitara pe scena cu rga o sa bata frumos lumina in ea.dar sunt si desolation lucioase scuze pt prostia asta de url sau ce o fi DX-1 e mai comoda pentru el(cu mana lui a scris...probabil),oricum cel mai bine ar fi sa plece de acasa cu optiunile sa le probeze in magazin si sa se hotarasca la fata locului
mike56 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 am vazut clipul asta...si ma intrebam...intre modelul SW si ST care e diferenta ) ? ca au acelasi lemn, frets, doze, tuners ...
'mnezău Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Modelul e Charvel Desolation DX-1 ST. ST nu stiu sigur de la ce vine, dar sunt cele cu bridge fix, cele cu floyd sunt DX-1 FR. Ce urmeaza dupa e culoarea, in cazul nostru Snow White (SW).
mike56 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Modelul e Charvel Desolation DX-1 ST. ST nu stiu sigur de la ce vine, dar sunt cele cu bridge fix, cele cu floyd sunt DX-1 FR. Ce urmeaza dupa e culoarea, in cazul nostru Snow White (SW). multam, ST cred ca vine de la Soloist
Recommended Posts