Guest hcp Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 (edited) Salutare, Trupa de alternative cu influente stoner, nu-metal etc (Bucuresti), cautam vocal sau vocala cu experienta sau nu , dar cu chef de munca. Ca varsta, de preferat undeva pe la 25 de ani dar nu obligatoriu, important este sa ne intelegem. Nu suntem la inceput de drum . Avem melodii finale pentru un album intreg. Pentru cei interesati de mai multe detalii, putem vorbi prin pm sau pe adresa de mail la dire_core@yahoo.com . De preferat, fara messenger, asta daca se poate, daca nu, e ok si mess-ul . Bafta ! Edited May 24, 2012 by hcp
varu' maftei Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Bafta si tie, dar trebuie sa stii ca vocalele sunt cam putine (doar 5), iar consoanele au mai multa experienta ! P.S. Scuze de offtopic (ia-o ca pe un up!), dar prea a fost ridicata la fileu...
Guest hcp Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Bafta si tie, dar trebuie sa stii ca vocalele sunt cam putine (doar 5), iar consoanele au mai multa experienta ! P.S. Scuze de offtopic (ia-o ca pe un up!), dar prea a fost ridicata la fileu... )))) Ai perfecta dreptate. Sa stii ca m-am tot gandit cum sa formulez, sa evit termenul asta, dar cred ca nu mi-a iesit ).
mike_KidLazy Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 )))) Ai perfecta dreptate. Sa stii ca m-am tot gandit cum sa formulez, sa evit termenul asta, dar cred ca nu mi-a iesit ). Ai putea spune: "vocalista" UP!
Guest hcp Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ai putea spune: "vocalista" UP! pe viitor am sa fiu mai atent valabil in continuare !
Recommended Posts