www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

M-am gandit eu mult si m-am gandit ca nu mi-ar trebui un ditamai procesorul avand in vedere ca eu folosesc doar tonuri de clean si distors...deci vreau sa-mi cumpar o pedala de distorsie in loc de un procesor si sunt cam bata la domeniul pedale...

ce am luat in considerare...Digitech Grunge si Boss DS-2 hmm...nusht...

multumesc anticipat

Guest diogrey
Posted

dute pe ds1 sau ds2 uitate pe www.guitargeek.com

si vezi ce folosesc artisti tai preferati ca sa-ti faci o ideie de cum suna pedalele

vezi ca conteaza si ampul si chitara asa ca daca ai o chitara mai proasta cumpara un procesor

ps: si eu vreau cam aceiasi sunet ..dar eu cred ca imi fac un fender blender ...ca din pacate nu se mai gasesc astea

Posted
  diogrey said:

dute pe ds1 sau ds2 uitate pe www.guitargeek.com

si vezi ce folosesc artisti tai preferati ca sa-ti faci o ideie de cum suna pedalele

vezi ca conteaza si ampul si chitara asa ca daca ai o chitara mai proasta cumpara un procesor

ps: si eu vreau cam aceiasi sunet ..dar eu cred ca imi fac un fender blender ...ca din pacate nu se mai gasesc astea

:) foarte bun sfatul! fender blender se fabrica din nou si costa in sua cca 150$. :)

• 7 months later...
Guest anghelescu
Posted
  Squire said:
ia o pedala boss..mai ales dc faci doar ritm..e tot ce tb..si cosu cam are dreptate :)

ok..deci postu asta al tau a fost chiar inutil.nu inteleg ce vrei sa faci...vrei sa strangi posturi? .... daca te uitai la data vedeai ca e din august 2006... si plus ca omu poate si-a luat..pedala.

asta scrie in profilul lui:

"Scule: Yamaha Eg112...

Boss DS2 Distortion pedal...

Home made 2x40 Amp...

2 hora reghin acustice..."

sa zicem ca ai incercat sa dai un sfat dar inainte fii mai atent :)