zouru Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Formatie din Bucuresti cautam solist/a si chitarist/a. Stilurile abordate de noi variaza de la punk la funk si funk-rock (vezi Red Hot Chili Peppers). Noi cantam din pasiune si nu cautam sa traim din muzica. Cu toate astea rugam seriozitate. Bonus pentru solist: niste cunostinte de chitara, pentru chitara ritm. Bonus pentru chitarist: sa-l tina putin vocea acolo pentru backing vocals. Asteptam reply-uri aici pe forum sau, daca sunteti mai insistenti, sunati la 0729391838 sau la 0734424127.
Borsec Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 cand si unde se da proba ? ce piese trabuie sa invat pt proba ?
zouru Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 cand si unde se da proba ? ce piese trabuie sa invat pt proba ? Sala de repetitii e pe la eroilor, iar data o stabilim la comun acord. Cat despre piese, ne-ar ajuta sa stim daca vii pentru chitara sau voce.
Borsec Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Voce. Cu chitara, pian, bass sunt inca la nivel de ritm/armonii Preferinte legate de varsta ? am 32 de ani.
zouru Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Nu avem probleme cu varsta. (noi avem 20 respectiv 21 de ani apropo) Ai putea sa lasi un numar de telefon sau ceva sa putem discuta? M-ar interesa sa stiu ce piese iti plac, si ce iti place/poti sa canti.
Guest Loree Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Buna, mai e valabil anuntul? daca da...''sunati ma'' pe mail: lore_dorobantu0229@yahoo.com
zouru Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Reformulare in anuntul initial: am gasit vocal. Ne mai trebuie insa chitarist! Reply-uri binevenite.
Guest burny Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ma bag eu la chitara daca mai este liber locul Cant aproape orice la chitara de la bb king pana la zak wylde . Singura problema e ca ajung in bucuresti de abia pe 28 septembrie cand incep cu facultatea si dupa sunt liber( mai mereu daca vad ca iese ceva calumea cu trupa). 0727522357 numarul meu de telefon sau iliescuciprian93 id-ul de messenger. Ma poti gasi oricand dupa ora 15:00 Toate cele bune, astept raspuns si daca este nevoie voi face si un cover ceva ( mentionez ca am un epiphone lespaul cu seymour duncane pe el , iar efectul o sa vina in curand caci momentan am un amarat de digitech dar vreau sa-mi iau un boss gt 8) Astept raspuns
rockthecity Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Tocmai ati gasit un chitarist cu aceleasi influente.Ma numesc Razvan, am 27 de ani si sunt din Bucuresti. Uite si un nr de tel: 0736.437.897
Recommended Posts