www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

zouru

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zouru

  1. Salutare! Sunt in cautarea unui profesor de canto daca ati avea pe cineva cu care ati lucrat/lucrati si pe care sa recomandati. Ideal ar fi cineva cu experienta reala, si care sa stie sa lucreze cu stiluri rock. Orice sugestie e binevenita Mersi!
  2. Salut, Suntem o trupa de surf rock compusa momentan din doua chitare (ritm + lead) si cautam basist si tobosar pentru a intregi proiectul. Momentan suntem la faza de cover-uri, dar vrem sa tranzitionam spre compozitii proprii cat mai curand. Influentele noastre principale sunt: The Madeira The Space Cossacks The Torquays The Surf Coasters Los Twang! Marvels Cateva filmulete cu noi: https://www.youtube.com/watch?v=cFu85BQzLkE&t=10s&ab_channel=TheUndercurrents https://www.youtube.com/watch?v=Yv2ET3d-Gsg&t=48s&ab_channel=SoundMaze https://www.youtube.com/watch?v=-7ed5hxR7sg&ab_channel=TheUndercurrents Daca sunteti interesati, asteptam mesaj in privat, sau ne puteti contacta la telefon/whatsapp 0729391838.
  3. Salut, Suntem o formatie compusa din clape, chitara, bass si tobe si cautam vocalista pentru a intregi echpa. Cantam in special piesele noastre, din care puteti asculta un colaj la :https://soundcloud.c..../colaj/s-kvqy5 sau: https://instaud.io/1fQ, in momentul de fata avem 9 piese complete si cateva in lucru. Cantam si cover-uri si suntem deschisi la noi sugestii. Am dori sa gasim o vocalista cu un pic de experienta dar in special deschisa la provocari noi. Repetam de obicei de doua ori pe saptamana, seara. Ne puteti gasi si pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/SoundMazeBand Daca sunteti interesati sau pentru orice intrebari, aici sau la vlad.ploesteanu@gmail.com Vlad
  4. Fara suparare, dar nu inteleg de ce te-ai chinuit sa postezi daca nici nu esti interesat si nici nu esti din Bucuresti.
  5. Formatie din Bucuresti cautam solist/a. Suntem deocamdata in faza de cover-uri, dar speram sa trecem la compozitii proprii cat de curand. Exemple de formatii abordate in momentul de fata: Led Zeppelin, Red Hot Chili Peppers, Ramones, Rage Against the Machine. Noi cantam din pasiune si nu cautam sa traim din muzica. Cu toate astea rugam seriozitate. Bonus: niste cunostinte de chitara, pentru chitara ritm. Asteptam reply-uri aici pe forum sau, daca sunteti mai insistenti, sunati la 0729391838 sau la 0734424127.
  6. Reformulare in anuntul initial: am gasit vocal. Ne mai trebuie insa chitarist! Reply-uri binevenite.
  7. Hello! Mai cauti cumva trupa?
  8. Nu avem probleme cu varsta. (noi avem 20 respectiv 21 de ani apropo) Ai putea sa lasi un numar de telefon sau ceva sa putem discuta? M-ar interesa sa stiu ce piese iti plac, si ce iti place/poti sa canti.
  9. Sala de repetitii e pe la eroilor, iar data o stabilim la comun acord. Cat despre piese, ne-ar ajuta sa stim daca vii pentru chitara sau voce.
  10. Formatie din Bucuresti cautam solist/a si chitarist/a. Stilurile abordate de noi variaza de la punk la funk si funk-rock (vezi Red Hot Chili Peppers). Noi cantam din pasiune si nu cautam sa traim din muzica. Cu toate astea rugam seriozitate. Bonus pentru solist: niste cunostinte de chitara, pentru chitara ritm. Bonus pentru chitarist: sa-l tina putin vocea acolo pentru backing vocals. Asteptam reply-uri aici pe forum sau, daca sunteti mai insistenti, sunati la 0729391838 sau la 0734424127.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.