sasha20 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Salutare, Am nevoie de pareri, critici constructive in legatura cu melodia respectiva ii o amestecatura intre alternative/ rhcp/ beat-uri de dubstep si de hip hop http://soundcloud.com/sashamihalache/accusations echipament folosit : epiphone les paul zoomg9 line6 gx si un korg nanokey pentru tobe Sasha
Zippy Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Wow..cat curaj ai avut pt piesa asta?Mie mi se pare ca ai amestecat niste elemente care nu suna foarte bine impreuna..parerea mea..iar uneori aveam senzatia ca are calculatorul meu ceva si sunetul e sacadat.. poate sunt persoane carora le place asta,dar nu e tocmai gustul meu 1
Tocken Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Bai sasha ai un mare fan in bucuresti mai ales pentru Ovation si Chasing Thoughts. M-ai umplut de inspiratie ) 1
sasha20 Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 nu m-ar deranja daca o spui , poate chiar m-ar ajuta pe viitor
Guest dragoscolce Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 nu dar nu prea am auzit deastea si mi sa parut interesant )
sasha20 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 (edited) dap , is fan ^.^ desi aici am incercat sa cant mai mult pe stilul lui frusciante Edited April 20, 2012 by sasha20
Tocken Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 bai sa-mi lasi si mie un contact ca ascultam cred ca aceiasi muzica
AlchemyOfDeath Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Suna super,numai ca ai clipping la partea de distorsie(cred ca trebuie sa inregistrezi la un volum mai mic,sau in loc sa maresti level-ul din butonul de volum,trebuie sa adaugi un maximizer )In rest,e superb
karpi Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 (edited) Salutare, Am nevoie de pareri, critici constructive in legatura cu melodia respectiva ii o amestecatura intre alternative/ rhcp/ beat-uri de dubstep si de hip hop http://soundcloud.co...che/accusations echipament folosit : epiphone les paul zoomg9 line6 gx si un korg nanokey pentru tobe Sasha Este OK ..din punct de vedre al formei ...un pic mai trebuie sa mixezi ici colo ... Pare un BT ptr o piesa vocala . Daca acordezi chitara , nu intarzii cu timingulk la bas, si mixezi cu alte tobe .poti sa faci o tema ritmica care sa tot curga si sa se repete la vare tot astepti sa inceapa melodia -.soloul ce poate i orice i-si inchipuie ascultatorul . Ar trebui sa refaci cu sounduri mai bune la bas si la tobe .. . Edited May 10, 2012 by karpi
Recommended Posts