Guest Spiri16 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Astazi m'a apucat excesul de zel si am zis sa desfac vechiul Strat by HB sa vad si eu cam cu arata o chitara electrica prin'nauntru...toate bune si frumoase pana cand a venit vremea reasamblarii... cand am dat jos pickguardul arcurile de la doze au sarit de zici ca erau posedate....si acum nu mai vor sa stea la locul lor nici in ruptul capului...ba se prind pe magnetii de la doze,ba se intorc pe o parte,si nu prea am idee cum sa le fixez..ma gandeam sa pun cate o picatura de super-glue si sa le fixez pe doze...astept solutii )
liviusnop Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 (edited) chill and keep trying ... mi s-a intamplat si mie prima oara ... e frustrant dar nu imposibil ! pui surubul, bagi arcul prin el si apoi piesa de care se prinde dedesupt ... e mai simplu la strat decat cum am patit eu la LP .. ! bafta Edited April 19, 2012 by liviusnop 1
Guest Spiri16 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 totusi la lp dozele sunt prinse de corpul chitarei,la strat sunt prinse de pickguard,deci e un pic diferit
FiveseveN Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Nu, la LP dozele sunt prinse de rame. Ramele sunt prinse de corp. Încearcă te rog să nu mai deschizi câte un thread pentru fiecare obstacol întâlnit în viață.
Guest Spiri16 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 @liviusnop am reusit sa o repar . Mersi de ajutor!
Recommended Posts