Guest gabybitzu Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 (edited) salut. am o intrebare legata de ibanez rgr321ex am vazut la multe review-uri pe net ca switchul are 3 pozitii, dar pe siteul ibanez( http://www.ibanez.co.jp/products/eg_page12.php?area_id=3&data_id=207&color=CL01&year=2012&cat_id=1&series_id=72 )scrie ca are 5 pozitii. intreabarea mea este: sunt mai multe versiuni ale chitarii? Edited April 11, 2012 by gabybitzu
Claudiu Ibanez Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Pai cred ca cele in 5 poziti sunt humbuckere duble(formate din 2 singlecoil)si cele in 3 sunt doze de ex cum sunt EMG.
'mnezău Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Probabil or fi versiuni mai vechi cu 3-way sau a fost schimbat switch-ul de catre proprietari. Ignora postul de mai sus, RGR321 EX nu are in nici un caz doze active. Capacul dozelor nu influenteaza modalitatile de wiring ale acestora, ci numarul firelor. Nu este prea relevant tipul switch-ului, ala se schimba usor. De obicei cele care vin cu 3-way, au dozele stock cu doar 2 conductori si, nu prea te ajuta 5-way. Daca are 4 conductori insa, poti modifica switch-ul si wiring-ul. Tin minte ca am avut niste inf la o chitara si aveau 4 conductori. Repet, nu vad asta ca fiind un factor de decizie in achizitionarea chitarei.
Claudiu Ibanez Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Mersi mnezau ca miai luminat mintea si eu eram nedumerit
Recommended Posts