Guest decide Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 ma gandeam la cati pumni imi vine sami dau cand vad c nu pot chestii mai grele ...si ca sa nu mai fie nevoie sa ma "autopedepsesc" ..am deschis topic-ul asta...astept sfaturi de la cei mai experimentati in legatura cu tabulaturi mai putin greoaie si eventual ceva exercitii de digitatie...ceva usor dar totusi satisfacator...
ronniefrown Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 ma gandeam la cati pumni imi vine sami dau cand vad c nu pot chestii mai grele ...si ca sa nu mai fie nevoie sa ma "autopedepsesc" ..am deschis topic-ul asta...astept sfaturi de la cei mai experimentati in legatura cu tabulaturi mai putin greoaie si eventual ceva exercitii de digitatie...ceva usor dar totusi satisfacator... <{POST_SNAPBACK}> Nirvana unplugged, REM, Rolling Stones
Cosu Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 decide poate ne spui si ce muzica/formaii preferi . asa poti sa transformi cantatul la chitara in ceva destul de placut
Guest decide Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 mie-mi place rock-ul(mai ales metalele..dar merg si no metalisti...) si blues-ul
cearny Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Ia uite niste propuneri: Proud Mary, Sweet Home Alabama, Hey Joe (var. simpla), Wild Thing, Hoochie Coochie Man (ultimele doua cu gandul la Burb ). Astea merg grozav si pentru chitara + voce.
Guest Baumwolle Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Hmm...m-ati bagat in ceata?Care e varianta simpla de Hey Joe?Aveti un tab sau un link?
Guest decide Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 hmmmmmmm.....problema e ca nu am melodiile in format mp3 si altfel nu pot sa le fac ritmul..... pot sa le cant cu imi vine mie ritmul in cap..dar iese o varza
Adi Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Incearca Guitar Pro 4 sau Powertab Editor 1.7 ( sau unde s-a ajuns cu el ). Tabulaturi pt guitar pro gasesti la www.mysongbook.com si pt powertab editor la www.powertabs.net In caz ca nu ai auzit de ele, sunt niste programe de facut tabulaturi care se leaga la synth-ul midi al calculatorului pentru redare. Mai ales Guitar Pro este o scula extrem de utila ( taburile pot avea si tobe/percutie ), dar nu e gratuit cum e Powertab Editor.
Guest decide Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 imi poate da cineva vreo adresa de unde sa iau powertab editorul sau guita pro...sau imi poate trimite si mie cineva pe emmail un kit..ceva???pls..
Stefan Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 come on girl usee google. here 4 guitar pro http://www.guitar-pro.com/ or dc++.
Guest decide Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 imi zice ca imi ia prima oara 1ora si 50 de minute si dupa 2 sec..imi zice 3 ore??????????cred ca-i de la retea...poate face cineva o arhiva cu kit-ul sal pot downloada macar intr-o ora??(dar o ora sa fie) (
lex Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 io zic k mai bine intri in google si cauti tab la mel dorita sau intri direct la http://www.ultimate-guitar.com/ k acolo are mii de taburi si kiar mai multe variante si asa alegi si ce ti se pare tie k e mai apropiat d mel care vrei so canti , gp 4 e ciudat , nu sht , si mi se pare greu de descifrat , plus k multe taburi sunt f grele p gp 4 si nu suna k mel normala
mc.chiken Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Pentru aproape 2 000 000 taburi incercati si www.911tabs.com
Guest _Theo_ Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 www.mysongbook.com ... aaa...felix, cosu...cum mai stam cu tabulaturile gp din repertoriul national?
Recommended Posts