Vali184 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 (edited) Cand la chitara electrica de 7 luni. Ce parere aveti de urmatoarea inregistrare? Seamana cu ceva melodie? Pareri? In special critici... stiu ca nu e cine stie ce Chitara: Squier Tele Affinity Efect: Boss GT-6 Amp: Vox ad30vt tras cu microfon in audacity.. :| lolololol.mp3 Edited March 27, 2012 by Vali184
Vali184 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Ar fi una, n-ai postat nici o melodie. acum?) am incercat sa uploadez un fisier .wav, nu am observat ca nu merge.
Cognek Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 sfat prietenesc... cel mai prost lucru pe care poti sa-l faci e sa cauti pareri... doar compara ce faci tu cu muzica pe care o canta marii tai artisti preferati si incearca sa fi si tu cat de cat pe felie... Stiu ca e dureros dar ce ai incercat tu colo e off... Pune mai mult suflet... ia lectii... fa cum iti vine tie mai bine ca sa inveti sa canti... Multa bafta! Si sa nu ceri pareri niciodata daca vrei sa canti muzica... Tu iti creezi muzica, tu o canti, tu o simti si daca te mai apreciaza si lumea e chiar bestial...
Septi Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Nu suna prea rau dar ai nevoie de mai mult exercitiu.Vad ca ai postat inregistrarea in martie..Ai mai progresat de atunci?
mike_KidLazy Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Nici mie nu mi se pare chiar atat de rea, exerseaza in continuare si o sa fie ok. O singura chestie nu mi-a placut: in solo-ul ala, parca nu prea dau bine pauzele alea dintre note. Daca ai incerca sa le legi, ar fi super. Bafta in continuare!
Recommended Posts