Guest trooper_bgd Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 va rog mult , am nevoie si eu de niste taburi de la Phoenix. Dak are cineva sau poate sa faca taburile de la oricare dintre: Ora-hora, Nebunul cu ochii inchisi, In umbra mrelui urs, melodiile de pe cantofabule, Ciocarlia (integrala), Fluier in cer (refrenul), Singur, Orasul scufundat, Orient express si Apocalipsa.Va multumesc anticipat. Mailul meu este trooper_bgd@yahoo.com
Guest domnul Rig Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Nici nu vrei multe... Alea de la arhiva si de la readme nu te multumesc?
Guest trooper_bgd Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 pai .....p'alea le jtiu ca d'aia le vreau p'astea ...eu am pus in cazul in care le re cineva
ciuci Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 si eu as fi curios de apocalipsa!! ... nu cred ca are rost sa incerc eu, cu cizma mea de auz
Guest trooper_bgd Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 si eu as fi curios de apocalipsa!! ... nu cred ca are rost sa incerc eu, cu cizma mea de auz frate inrte timp m facut eu nishte taburi la phoenix ...apocalipsa....partea din refren de la fluier in cer...vremuri ...rifful de la inceput..mai multe...dak le vrei .....lasa un id de mess
Guest Baumwolle Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Pune tab-urile la "Tabulaturi in lucru" ca sa poata beneficia si altii de ele.
bogdan_rock's Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 sarba in caruta(ciocarlia)......daca o face cineva(la tab ma refer )....o vreau si eu...o caut de mult.....nu am gasit nici macar partitura(cred ca asa ii zice) originala(aia a lui porumbescu).....daca ma puteti ajuta,macar cu partitura,dati-mi si mie un mail p bogdan_ro_c@yahoo.com...multzam!
Rincewind Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 As fi si eu curios de tab-ul Orient Express. Mie nu mi se pare greu de descifrat din melodie dar eu sunt doar un amarat de incepator asa ca imi cer scuze daca gresesc.
Guest trooper_bgd Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ce taburi vretzi de la phoenix ..shoot shi ori le fac ori vi le dau dak le am gata facute ...ca intr timp m-am specializat
Guest free62 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Pai daca ai sau poti face as vrea Ciocarlia,Ora-Hora,Empire of Vampires,Filip si Cerbul si Tamara.... daca vrei sa mi le dai pe mail...ilies_alexandru@yahoo.com
Guest Johnny I Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 nu va mai scrietzi adresele de mail cu @ k va umpletzi de spamuri dupa aia!!!!
damaged_Linkk Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 in ciocarlia de la pheonix sunt vreo 3 piese: De`a lungu, Sarba in caruta, si Ciocarlia. Ciocarlia a fost scrisa de Grigoras Dinicu, nu de Porumbescu cum am citit mai sus. Desi momentan sunt destul de ocupat o sa incerc sa postez ciocarlia in viitorul apropiat.
Guest trooper_bgd Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 cine vrea tabul de la ciocarlia ...integrala shi cat se poaet de corecta...sa dea add : trooper_bgd :)
Guest Baumwolle Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 N-ar fi mai frumos sa-l atasezi pe forum?
Guest trooper_bgd Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Tabul de la Ciocarlia Tab : Te intreb pe tine soare CIOCARLIA.txt Te_intreb_pe_tine_soare.txt
Guest trooper_bgd Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 am avut nishte scapari ..poate le-atzi sesizat ...oricum o varianta mai corecta este disponibila CIOCARLIA.txtCIOCARLIA.txtCIOCARLIA.txt in fine shi asta are un "dap" pe undeva ) dar e trece cu vederea nu?
Guest trooper_bgd Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 varianta guitar pro este in lucru
Guest trooper_bgd Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Phoenix - Cicoarlia gp5 ciocarlia2.gp5
Guest RG370DX Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 hy...dak se poate imi trimiti si mie apocalipsa?soloul mar interesa de fapt....mersi.
Vladimir Tepes Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 mai nou a aparut si apocalipsa cu ajutorul celor de la Trooper tabulaturi_ro_1208931681.gp5
mishu31 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 mai nou a aparut si apocalipsa cu ajutorul celor de la Trooper am gasit si eu Tab de la Apocalipsa, in sfarsit... si nu pot sa deschid
Recommended Posts