www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[taburi]Phoenix

Recommended Posts

Guest trooper_bgd
Posted

va rog mult , am nevoie si eu de niste taburi de la Phoenix. Dak are cineva sau poate sa faca taburile de la oricare dintre: Ora-hora, Nebunul cu ochii inchisi, In umbra mrelui urs, melodiile de pe cantofabule, Ciocarlia (integrala), Fluier in cer (refrenul), Singur, Orasul scufundat, Orient express si Apocalipsa.Va multumesc anticipat. Mailul meu este trooper_bgd@yahoo.com

Guest domnul Rig
Posted

Nici nu vrei multe... :) Alea de la arhiva si de la readme nu te multumesc?

Guest trooper_bgd
Posted

pai .....p'alea le jtiu :) ca d'aia le vreau p'astea :)...eu am pus in cazul in care le re cineva :)

• 2 months later...
Guest trooper_bgd
Posted

si eu as fi curios de apocalipsa!! ... nu cred ca are rost sa incerc eu, cu cizma mea de auz :)

frate inrte timp m facut eu nishte taburi la phoenix ...apocalipsa....partea din refren de la fluier in cer...vremuri ...rifful de la inceput..mai multe...dak le vrei .....lasa un id de mess :)

Guest Baumwolle
Posted

Pune tab-urile la "Tabulaturi in lucru" ca sa poata beneficia si altii de ele. :)

• 2 weeks later...
Guest trooper_bgd
Posted

ce taburi vretzi de la phoenix ..shoot shi ori le fac ori vi le dau dak le am gata facute ...ca intr timp m-am specializat :):):)

Posted

Pai daca ai sau poti face as vrea Ciocarlia,Ora-Hora,Empire of Vampires,Filip si Cerbul si Tamara....

daca vrei sa mi le dai pe mail...ilies_alexandru@yahoo.com

Guest Johnny I
Posted

nu va mai scrietzi adresele de mail cu @ k va umpletzi de spamuri dupa aia!!!!

• 4 weeks later...
Guest trooper_bgd
Posted

cine vrea tabul de la ciocarlia ...integrala shi cat se poaet de corecta...sa dea add : trooper_bgd :) :)

Guest Baumwolle
Posted

N-ar fi mai frumos sa-l atasezi pe forum? :)

Guest trooper_bgd
Posted

varianta guitar pro este in lucru :)

• 1 month later...
Guest RG370DX
Posted

hy...dak se poate imi trimiti si mie apocalipsa?soloul mar interesa de fapt....mersi.

• 1 year later...
Guest trooper_bgd
Posted

eu l-am facut =))

• 1 month later...