www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

config...darrell-pantera


Guest kdavru
 Share

Recommended Posts

Guest kdavru

poate sa imi spuna si mie cineve ce config avea dimebag darrell-pantera??stiu k avea amp-uri randall cu chitari washburn la care avea doze SD SH-13 la bridge si 59' model l neck cu procesoare p lampi a caror nume n-am reusit niciodata sa le aflu...please help :)

Link to comment
Share on other sites

Rigul lui din 2000 http://guitargeek.com/rigview/415/

Despre whammy http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=3623&hl=dimebag

 

Dimebag folosea atat Washburnuri cat si Dean-uri.

SD SH-13 a aparut ca endorsement si nu prea o folosea. Doza dupa care a fost facuta este Bill Lawrence XL500 si asta se gaseste pe celebrul Dean From Hell ( vezi aici niste copii ale chitarei facute de nite rusi http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=4050&hl=dimebag )

 

Cu putin timp inaite sa fie ucis dimebag renuntse la parteneriatul cu randall si trecuse la krank (vezi modelul krankenstien). Dupa cum se vede si in poza de pe guitar geek folosea randall warhead care este un amp solid state.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

pe fiecare album a folosit altceva...pe CFH a folosit Randall RG-100es, pe VDoP si FBD a folosit Randall Century 200, pe TGSTK a revenit la Randall RG-100es, iar pe Reinventing the steel se spune k a folosit ampurile vechi Century 200 nu warheadurile.

Link to comment
Share on other sites

Guest MrJackson

Krank-ul e rupere. Suna de ingheti. Si la un moment dat... de ce vrei neaparat sa ai sunetu lui Dimebag? Nu mai bine iti cauti tonul tau?

Link to comment
Share on other sites

Guest kdavru

oricum pana imi fac eu sound-ul lui dimebag(ipotetic vorbind) vor mai trece multi ani...asta e sound-ul care l-am cautat dintotdeauna,si knd l-am gasit am ramas la el..dupa parerea mea nu exista "a new level"..dupa sound-ul asta...it's as high as it can get..si nu zice nimeni k nu pot adauga orice fel de feature care sa-mi imbunatateasca sound-ul(tot ipotetic vorbind)...oricum el a avut parteneriat cu randall pana la damageplan din cate aminteles knd a semnat cu krank-ul...si orice ar zice oricine eu cred ca dimebag "kicked ass" din ziua 1 cu pantera pana in ultima zi cu damageplan p toate amp-urile p care a cantat...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.