ditimicu Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Vand, sau schimb Tc.Helicon Voicelive cu Boss Ve-20 .Motivul : Este prea complicat fata de cum m-am asteptat. Deci nu stiu sa il folosesc ! Contact PM sau 0741 659 895 Darius!
marcovici Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 buna ziua. ma intereseaza tc heliconul. ceva poze cu el? stima
Vince Windrider Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 am avut vl1 si acum am vl2.intradevar e destul de complicat vl1 la harmonizer,asta daca vrei sa-ti faci map-uri.eu il foloseam cu clapa prin midi,adica imi lua vocile in functie de clapa.partea nasola e ca in toate negativele trebuia sa setezi canalul midi cu armonia principala in acelasi loc ca sa stie ce sa trimita la vl. vl 2 are o minune de functie care iti detecteaza armoniile din muzica,adica bagi in aux in cablul din iesirea de casti a mixerului sa zicem,ii dai off la aux vol si gata.iti face vocile in functie de muzica primita.la fx-uri si preamp nu prea imi place vl2 dar per total e ok pt live.vl1 parca suna mai bine la lead voice.
ditimicu Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Poze in decursul zilei de astazi. Scuze de intarziere, pana vin cei de la internet sa mi-l rezolve, folosesc un ***** de stick .
ditimicu Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Deoarece am achizitionat procesorul Ve-20 de la Boss, Tc. Heliconul ramane doar de vanzare.UP!
ditimicu Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Porocesorul se scoate de la vanzare. Multumesc Rgc!
ditimicu Posted April 11, 2012 Author Posted April 11, 2012 Procesorul revine la vanzare 1000 Ron. - Haideti!
Recommended Posts