Guest evenstar Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Solista, caut trupa (in special chitaristi) in Ploiesti (de preferat) sau Bucuresti pentru a canta muzica ce-mi place. Am in repertoriu si muzica romaneasca (Laura Stoica in mare parte, dar si Paula Seling, Aura Urziceanu), dar mai ales straina. In principiu, vreau sa gasesc persoane care sa-mi impartaseasca gusturile in muzica si cu care sa gasim o sala de repetitii, ceva sa facem muzica buna. Nu intentionez sa fac profit (momentan cel putin), ci doar sa fac ce-mi place. Si pentru ca ziceam de gusturi, in stil m-as duce undeva pe langa Susan Tedeschi, Eva Cassidy, Aretha Franklin, Tina Turner... Imi place si muzica rock'n'roll, blues-ul si soul-ul foarte mult. Am in repertoriu si piese ale Christinei Aguilera, Anastacia, Duffy, Alicia Keys, Etta James... Printre formatiile si cantaretii care-mi mai plac se numara Eric Clapton, Queen, Janis Joplin, Aerosmith, BB King... In mare parte, tot ce e mai vechi asa, de prin anii '70 imi face placere sa cant.
Dek Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 şi n-ai găsit nimic până acum???? să ştii că ce cânţi tu...nu e de ici de colo.... mie cel puţin îmi place ideea
Guest evenstar Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 (edited) şi n-ai găsit nimic până acum???? să ştii că ce cânţi tu...nu e de ici de colo.... mie cel puţin îmi place ideea Nu... din pacate inca n-am gasit... Te oferi... daca iti place ideea? Edited April 11, 2012 by evenstar
Tequilla Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Ai un demo ceva sa auzim si noi cum suna vocea ta?
Guest evenstar Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Ai un demo ceva sa auzim si noi cum suna vocea ta? Nu... am o inregistrare de pe unde am cantat, dar nu o voi posta aici intrucat nu cred ca imi va face cine stie ce serviciu. O trimit pe messenger cui vrea, insa cred ca varianta "hai sa ne intalnim sa vedem cum suna live" e mai de incredere.
Dek Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 ok...hai să ne întâlnim să vedem cum sună live....dau eu o....halbă de suc! ideea e că eu caut ceva pentru genul ăsta...mai soft...ceva unplugged...chitară tamburină... poezii există...mai lipseşte o voce să le dea culoare!
Guest evenstar Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 (edited) Iti trimit un PM cu id-ul meu sa mai vorbim. Edited April 12, 2012 by evenstar
Dan Damian Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Eu as pune si inregistrarea, dupa ce vede 2,3,5 vocali care zic ca canta si de fapt nu suna, o formatie incepe sa devina mai reticenta. Plus ca o intalnire muzicala presupune invatarea unor piese de catre instrumentisti, ceva organizare, timp si macar sa stii pentru ce te bagi.
Guest evenstar Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Eu as pune si inregistrarea, dupa ce vede 2,3,5 vocali care zic ca canta si de fapt nu suna, o formatie incepe sa devina mai reticenta. Plus ca o intalnire muzicala presupune invatarea unor piese de catre instrumentisti, ceva organizare, timp si macar sa stii pentru ce te bagi. Cum ziceam, oricine vrea inainte de toate sa auda, o trimit pe messenger/mail. Asa vor sti la ce sa se astepte.
Guest evenstar Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 mai este valabil? Nu mai este... am gasit deja o trupa si din pricina facultatii nu ma pot ocupa de mai multe proiecte.
Guest sabinicu Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Buna, Iulia. Ai dat mai de mult un anunt la Comunitatea Chitaristilor. Noi suntem o trupa profesionista de jazz-funk si nu numai, din Bucuresti. Daca te intereseaza si vrei detalii, raspunde-mi la sabincu@gmail.com. Multumesc. O zi buna. Sabin.
skepsys Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 evenstar, daca o prietena ti-ar zice ca stie pe un tip interesat de combinatie. si ti-ar propune sa iesiti la un suc. nu ai prefera sa ii vezi moaca mai intai, inainte sa dai banii (sau sa dea el) pe suc si sa piarda timp aiurea? asa si cu cautatorii de trupe, postati sample cand va cere cineva, nimeni nu are timp de pierdut.
Recommended Posts