www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Stie Cineva Ceva De Bass-Urile Johnson?


Guest yoRaul92
 Share

Recommended Posts

Guest yoRaul92

salut! asi vrea sa va intreb daca sunteti familiarizati cu marca de bass Johnson...eu nu prea am aflat nimic despre aceasta marca si asi dori sa aflu orice are legatura cu ea....daca stie cineva( a avut, a auzit, a probat) asi fi foarte recunoscator daca mi-ati impartasi cateva informatii...de asemenea date tehnice etc......CHEERS!

Link to comment
Share on other sites

Lasand la o parte sfanta incelepciune a colegului Ironside, marca Johnson e mai rasarita la treburi acustice, in schimb...eu am avut chitara electrica si e ok atatat timp cat meshteresti un pic la ea poti sa scoti o chitara decenta cam grea (era Lp) dar o puteai regla frumos si cu niste doze profi eram chiar mandru de ea iar bass, am avut ocazia sa cant pe asa ceva insa iti spun sincer ca nu e o afacere. Suna cat de cat dar confortul e horror, nici nu stiu trebuie reglat o gramada la el, depinde e nou, e second...dar iti zic ca nu merita depinde si de bani...dar daca nu te pricepi sau nu ai pe cineva sa ti-l regleze, la cum vine din fabrica...evident China si materiale 'eftine...vei regreta.

Link to comment
Share on other sites

longobarza are dreptate. Si eu am incercat un cincilar Johnson, nu cred ca ar merita sa-l cumperi.

 

EDIT: Acuma am vazut topicul celalalt, iti recomand un squier vintage modified p-bass, poti sa gasesti 2nd hand cu bugetul tau, si dupa opinia mea suna foarte bine. ;)

Edited by Khaled
Link to comment
Share on other sites

Guest yoRaul92

mai eu am citit niste review-uri mai blande despre bassurile astea...in sesnul ca ziceau ca sunt solide si cu mici ajustari suna chiar bine

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest ilv1

Am avut eu un bass Johnson... Primul meu bass. Nu se merita deloc. Foarte multumit de Ibanez SR300 pe care l-am cumparat dupa dar acum il vand (nu mai am timp de el) asa ca daca te intereseaza da-mi un semn.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.