Guest DigiTalL Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Am o " Problema " cu gatul , adica mi s-a pus un fel de grasime in taste . cea ce nu inteleg eu este ca s-a pus acolo unde nu cant si am incercat sa o dau jos dar merge foarte greu . Pun si o poza sa vedeti despre ce vorbesc .
Pacman Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 S-a murdarit tastiera... nu-i mare branza ia un ulei de lamaie de la Dulop si sterge-l bine:) (arata a rosewood, acum....pot sa ma insel )
SethOne Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Uleiu' de lamaie nu o sa curete nimic. Dai cu putin Ronsonol pe o carpa sau pur si simplu cu o carpa fara nimic pe ea. Daca tot nu iese incearca cu o periuta de dinti. Dupa cum vad si corzile is murdare, ar trebuii sa le schimbi.
lefmir Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Spala-te si tu pe maini inainte sa pui mana pe chitara. 1
Yeletsky Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 scoate corzile, freaca griful cu periuta, sterge-l cu carpa, dezinfecteaza-l, spala-te pe maini si pune corzile noi - cu alte cuvinte
Doctor X Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Uleiu' de lamaie nu o sa curete nimic. Dunlop Fretboard 65 Ultimate Lemon Oil se lauda ca te scapa de mizeria de pe tastiera. Eu folosesc un Dunlop Formula 65 Care Kit (include solutie de curatat tastiera si fretboard conditioner) de cativa ani buni, in conditiile in care imi curat chitarele de fiecare data cand schimb corzile.
Guest DigiTalL Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 am incercat metoda cu periuta , dar fara rezultate .
Deenman Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Inseamna ca nu ai periat destul , cat timp a durat sa se depuna mazga? de cand ai chitara si cand ai schimbat ultima data corzile?
Doctor X Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Jegul ala trebuie sa-l inmoi cu ceva. Altfel dai la periuta toata ziua fara niciun rezultat. O solutie speciala costa la magazin 18-20 de lei. Eu zic ca merita. Parerea mea.
Guest DigiTalL Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) acuma incerc treaba cu carpa sa vedem ce iese . chitara o am de vreo 8 luni si daca nu s-au rupt corzile am decis sa nu le schimb . Edited March 4, 2012 by DigiTalL
Guest DigiTalL Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Multumesc fain . Am reusit sa curat cu o carpa umeda . Dar in viitor o sa imi cumpar o solutie speciala .
Recommended Posts