alex_omul Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Ok, am un procesor de chitara digitech rp-12 si problema e ca imi scoate un fuzz enervant pe orice efect, cu orice instrument. Fuzzul dispare din moment ce ating cu mana corzile de la chitara, sau orice alta parte metalica de pe chitara. Nu stie cineva care ii cauza pentru care baraie? Am incercat cu diferite efecte/boxe/casti/instrumente/cabluri si acelasi rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Ai doze single ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted July 26, 2006 Author Share Posted July 26, 2006 Daca nu iti mai bazaie cand pui mana pe corzi incearca sa iti cuplezi amplificatorul la o priza cu impamantare. Daca ai alimentator pentru efect, arunca-l la gunoi si fa un efort financiar sa iti cumperi o baterie. Sa stii ca m-am gandit si eu ca poate fi ceva de la sursa de curent ca am un alimentator improvizat (o lampa la 9 volti de care am legat 2 fire ). Ii foarte pretentios procesorul, si nu am gasit alimentator special pentru el. Acuma la faza cu efortu financiar si cu bateria, cred ca incercai sa fii si tu ironic sau sa pari glumet. In fine, mai documenteaza-te si dupaia hai si zi-mi cum bagi o baterie intr-un procesor ca al meu. Ai doze single ? Nush daca asta conteaza, pt ca am folosit vreo 4 chitare pana acuma si la toate baraia (chitara cu doze single, una cu o doza dubla, chiar si pe chitara bas apare zgomotul). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest diogrey Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 bazaie de la chitara ...pt ca e pe gain mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mehigh Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 leaga un fir de la procesor (prinde-l de un surub) de o teava, calorifer something. it will go away like magic Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 leaga un fir de la procesor (prinde-l de un surub) de o teava, calorifer something. it will go away like magic si dupa aia fa asa: Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 si dupa aia fa asa: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted July 28, 2006 Author Share Posted July 28, 2006 problema nu-i nici de la gain, nici de la priza... btw, felix esti "beton" Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 stiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts