www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Truss Rod Bass

BlocK

Recommended Posts

Buun, se da un bass. Avea grifful cam stramb, si m-am dat la el cu singurul imbus care se potrivea, 4mm, si i-am reglat truss-ul pe durata a mai multor zile pana in momentul in care am vazut ca nu mai prindea imbusul deloc. Ma uit in cavitate si stupoare: imbusul a tocit aproape complet nutul de reglaj al trussului.

Bun, am incercat cred ca toate trucurile posibile, am pilit un imbus de 5mm dar n-am reusit sa-l fac sa prinda nutul, am incercat cu o surubelnita cumva sa-l rasucesc, dar nimic. Si, totusi, un imbus de 5mm este mult prea mare pentru nutul acela.

Mai am vreo sansa sa-i fac ceva? Mai exista ceva solutie?

1 la mana nu ai postat pe raftul potrivit, nitel mai sus la instrumente trebuia.

Acum solutii exista, dar de curiozitate in ce parte ai intors trost-ul si cam cate ture ai dat pana sa intamini problema?

Da, mii de scuze, aveam doua taburi deschise, si cum la ambele scria "DIY & Minitechnicus" credeam ca-s acelasi lucru. Inca odata, scuze.

Truss-ul l-am intors clockwise (strangere; eliminarea backbow-ului) si cred ca au fost 3 sau 4 rotatii de 1/4 pana in momentul in care nu mai prindea imbusul.