manbearpig Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 funkee.mp3 Am tras si eu o chestie. Gotta dust off them blues chops. Multumiri lui lefmir pentru negativul misto gasit. Pareri si alte variante sunt binevenite pe topic. 1
Cognek Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Haideti fratilor... mie unu imi place la nebunie tonu (mai mult ca sigur ca e stratocaster sau ceva... daca faci cu squire jos palaria)... phrasing-u e bestial cu un pentatonic ici si colo... bendurile sunt super reusite si daca asta nu merita respect eu imi dau foc mie si la chitara... Bravo partenere... frumos impro... keep on playin them blues!
karpi Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Am tras si eu o chestie. Gotta dust off them blues chops. Multumiri lui lefmir pentru negativul misto gasit. Pareri si alte variante sunt binevenite pe topic. Unde este bloooz-ul ? Cand urmeaza ?
manbearpig Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Unde este bloooz-ul ? Cand urmeaza ? E atasat in primul post, e prima chestie scrisa. Cel putin asa apare la mine Cognek, multumesc de aprecieri!
Recommended Posts