metallicu Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Stie cineva vreun magazin de instrumente si accesorii muzicale in Craiova de unde pot lua: Corzi Chitara Electrica D'Addario EXL110 si James Hetfield Pick Set "Black Fang"?
mike_KidLazy Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 La o cautare pe Google, ar fi Muzica1 (scuze daca e cumva reclama), dar pe site-ul lor nu vad sa existe ce zici tu ca vrei. Sunt in schimb la Proguitar, le-ai putea comanda de acolo, numai ca asa te mai costa transportul niste lei in plus...
metallicu Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Da... am facut comanda la GuitarShop in Bucuresti... Se poate inchide!
dgeekoo Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Util topicul asta. Se poate chiar sterge. S-a umplut de gunoaie forumul. Informatiile si discutiile serioase sunt tot mai rare, adica lipsesc cu desavarsire. 1
metallicu Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Ce-ai patit domnu'? Care e problema ta? Sa inteleg ca nu am voie sa pun o intrebare pe un forumn sau ce? Ori iti place sa te bagi in seama? Las-o moale....
Deenman Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 (edited) Nu prietene tu n-ai inteles esenta, in fiecare saptamana vine cate un mucos cu intrebari la care le gasesti raspunsu pe google (tu manci secunde din viata unor importanti oameni , cu intrebari de astea inutile ). Dute canta si lasa prostiile astea . 2 variante : 1. Inveti sa te folosesti de motoarele de cautare, care sunt sigur ca o sa-ti usureze viata pe viitor. 2. Continua cu asemenea threaturi si suporta consecintele, fara sa comentezi , asta daca nu vrei sa-ti patezi imaginea de star. Edited February 18, 2012 by Jig 1
metallicu Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Cred eu ca ai probleme....Parerea mea! Daca tu ai tupeu sa imi aduci asa rah.....i de argumente. Nu cred ca te duce capul sa te gandesti ca poate am folosit un motor de cautare si nu am gasit si am intrebat pe forum deoarece poate sunt oameni din Craiova care stiu...Ce sa-ti cer? Bafta!
dgeekoo Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Nu, prietene tu n-ai inteles esenta, in fiecare saptamana vine cate un mucos ca tine cu intrebari la care le gasesti raspunsul pe google (tu mananci secunde din viata unor importanti oameni, cu intrebari de astea inutile). Du-te canta si lasa prostiile astea . 2 variante: 1. Inveti sa te folosesti de motoarele de cautare, care sunt sigur ca o sa-ti usureze viata pe viitor. 2. Continua cu asemenea thread-uri si suporta consecintele, fara sa comentezi, asta daca nu vrei sa-ti patezi imaginea de star.
Recommended Posts