www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Boss Gt6 + Vox Ad30Vt

Vali184

Recommended Posts

line/phone e de fapt line out pentru inregistrare/casti ! tot ce poti sa faci e sa selectezi tonul clean din amp si sa scoti "cabinet" din procesor pentru ca ai deja un difuzor ! .. in principiu seria valvetronix are procesor incorporat ... e ca si cum ai merge cu rolele pe bicicleta :D

line/phone e de fapt line out pentru inregistrare/casti ! tot ce poti sa faci e sa selectezi tonul clean din amp si sa scoti "cabinet" din procesor pentru ca ai deja un difuzor ! .. in principiu seria valvetronix are procesor incorporat ... e ca si cum ai merge cu rolele pe bicicleta :D

-numai AD100 vt este prevazut cu loop, si poti pune pe return iesirea din procesor , deci se poate monta in spate un jack ,suplimentar ,cu intrarea direct in etajul final ,

-daca esti din Bucuresti ,iti pot face acest lucru .

• 1 month later...

Vali, nu cred ca se poate dezactiva preamp-ul de la AD30VT, tot ce se poate sa faci e sa incerci unul din clean-urile de acolo (black, tweed sau boutique cl), sa dai gain-ul din amplif doar atat incat cu chitara bagata direct in amplif sa nu fie break-up (cred ca pe la un 30%) si poti regla un ton okay. Eu am avut un AD100VT cu Korg AX1500G, iar acum am VT30 cu Boss GT8, si (daca nu ma insel, ca sunt la munca si nu pot sa verific) las middle la mijloc, bass-ul la 30%, treble la 70-80%.

A, si cel mai bine e la output select (parerea mea) sa ai la GT6 sa il ai pus pe JC120, dar poti incerca si alte setari, si atunci ajunge sa schimbi poate doar atat cand schimbi de pe modul "sala" pe modul "acasa". Cred ca pe setarile de combo return, stack return, line si phones se pune si cabinet simulation, care in caz ca intri deja in combo nu iti trebuie.

Noah, sper ca una din cele doua chestii sa iti rezolve problema, succes!