Vali184 Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Salutare. Stie cineva cum fac sa opresc preampul la amplificator (vox ad30vt) si sa folosesc preampul de la procesor? Nu-mi place cum se aude cu amandoua... am o intrare in spate la amplificator line/phone, am incercat sa bag acolo cablul, dar nu se aude nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviusnop Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 line/phone e de fapt line out pentru inregistrare/casti ! tot ce poti sa faci e sa selectezi tonul clean din amp si sa scoti "cabinet" din procesor pentru ca ai deja un difuzor ! .. in principiu seria valvetronix are procesor incorporat ... e ca si cum ai merge cu rolele pe bicicleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
garantwerke Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 line/phone e de fapt line out pentru inregistrare/casti ! tot ce poti sa faci e sa selectezi tonul clean din amp si sa scoti "cabinet" din procesor pentru ca ai deja un difuzor ! .. in principiu seria valvetronix are procesor incorporat ... e ca si cum ai merge cu rolele pe bicicleta -numai AD100 vt este prevazut cu loop, si poti pune pe return iesirea din procesor , deci se poate monta in spate un jack ,suplimentar ,cu intrarea direct in etajul final , -daca esti din Bucuresti ,iti pot face acest lucru . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali184 Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 ce ma enerveaza pe mine e ca nu pot sa imi fac niste tonuri... le fac acasa, pe amplificator suna cumva, cand ma duc la sala suna altcumva (la sala intra direct intr-o boxa de clapa (nu stiu daca are o denumire anume) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Păi oricum o să sune diferit pentru că acasă îți definește difuzorul combo-ului tonul, în timp ce la sală, prin boxă fullrage, folosești cabsim-ul din procesor. Sper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robinfinity Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Vali, nu cred ca se poate dezactiva preamp-ul de la AD30VT, tot ce se poate sa faci e sa incerci unul din clean-urile de acolo (black, tweed sau boutique cl), sa dai gain-ul din amplif doar atat incat cu chitara bagata direct in amplif sa nu fie break-up (cred ca pe la un 30%) si poti regla un ton okay. Eu am avut un AD100VT cu Korg AX1500G, iar acum am VT30 cu Boss GT8, si (daca nu ma insel, ca sunt la munca si nu pot sa verific) las middle la mijloc, bass-ul la 30%, treble la 70-80%. A, si cel mai bine e la output select (parerea mea) sa ai la GT6 sa il ai pus pe JC120, dar poti incerca si alte setari, si atunci ajunge sa schimbi poate doar atat cand schimbi de pe modul "sala" pe modul "acasa". Cred ca pe setarile de combo return, stack return, line si phones se pune si cabinet simulation, care in caz ca intri deja in combo nu iti trebuie. Noah, sper ca una din cele doua chestii sa iti rezolve problema, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali184 Posted March 10, 2012 Author Share Posted March 10, 2012 mersi mult de sfaturi. acum nu imi mai bazaie difuzorul pe clean Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts