viobio Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 (edited) am construit 8 asemenea ampuri in timp,am renuntat sa mai construiesc acest amp,de plictiseala,nu-mi place sa construiesc acelasi model zilele trecute am gasit o pereche de masti si am inceput inca unu,asa de dragul vremurilor apuse ampul va avea citeva facilitati in plus fata de varianta originala http://www.soldano.com/products/guitar-amplifiers/super-lead-overdrive-slo-100/ 1 tuburile finale se pot conecta ca triode sau pentode 2 traful de iesire se poate conecta si ultraliniar 3 lineout reglabil ampul va fi realizat poit to point cind va fi gata va fi scos la vinzare va arata ca cel din mijloc domnu din poza cinta pe un asemenea amp de trei ani,e... SLO-100_Redrawn.pdf Edited January 21, 2012 by viobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
telecaster 1 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 pret ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted January 21, 2012 Author Share Posted January 21, 2012 pret ? nu aici vorbim de pret!! se supara oamenii pe noi,in alta parte este rubrica de vinzari Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 (edited) Cum se face ca grila fata este in pozitie normala, iar grila spate cu "curu-n sus"? Edited January 21, 2012 by George M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted January 21, 2012 Author Share Posted January 21, 2012 Cum se face ca grila fata este in pozitie normala, iar grila spate cu "curu-n sus"? grila spate este cu fundul in sus din cauza unei neintelegeri ,intre mine si cel care graveaza acele grile nu este nici o problema,este chiar mai bine asa,te apleci peste head si vezi ce este scris,nu mai este nevoie sa citesti privind din spate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Si, adevarul e ca, daca nu se umbla prea mult prin spate, nu poate sa deranjeze asa tare. Succes in creatie!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 (edited) ampul este gata a fost probat si vindut daca doreste cineva sa faca probe ,se mai poate cam 10 zile,viitorul proprietar este francez si lucreaza in Romania,asa ca pina se intoarce la locul de munca si pina este gata carcasa se mai poate zdrangani pe ele un asemenea amp costa 2500lei Edited February 9, 2012 by viobio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 5, 2012 Author Share Posted March 5, 2012 (edited) ampul este gata a fost probat si vindut daca doreste cineva sa faca probe ,se mai poate cam 10 zile,viitorul proprietar este francez si lucreaza in Romania,asa ca pina se intoarce la locul de munca si pina este gata carcasa se mai poate zdrangani pe ele un asemenea amp costa 2500lei un mic sample Amp Francois -Dan chitara Ibanez.mp3 Amp George Patranoiu AmpG.Patranoiu -G. Patranoiu chitara Jackson.mp3 AmpG.Patranoiu -G. Patranoiu chitara Jackson.mp3 Edited March 5, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts