Guest moroianubogdan Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 imi bazaie mi-ul subtire! am un ibanez v72ec, cand avea corzile ei suna foarte bine si dupa ce am schimbat corzile, mi-ul subtire bazaie. ce sa ii fac?
Guest antony Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Cred ca ai pus corzi mai subtiri. Ori pui corzi mai groase ori mai ridici la cordar.
liviusnop Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 mai degraba a pus corzi mai groase poate sa fie si din cauza ca dai foarte tare in corzi sau le ciupesti dintr-un unghi nefavorabil ! succes
Blackthorn Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Schimba corzile actuale cu un set de 0.12-0.53 si o sa vezi ca se rezolva problema, altfel e ceva mai complicat, trebuie dusa la cineva care se pricepe. Daca esti din Bucuresti iti recomand sa apelezi cu incredere la Eugen, este un mare pasionat de acustice, face o treaba excelenta la preturi foarte bune.
EugenRo2001 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 mai degraba a pus corzi mai groase poate sa fie si din cauza ca dai foarte tare in corzi sau le ciupesti dintr-un unghi nefavorabil ! succes A pus corzi mai subtiri. In cazul asta tensiunea in corzi este mai mica, amplitudinea oscilatiilor corzilor este mai mare, griful se mai relaxeza, mai pierde din relief si deci bazaie. 1
liviusnop Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 sau asa ... stiti voi .. whatever ! glumesc ... buna explicatie : makes sense ! eu ma gandisem ca pusese corzi mai groase si actiunea ar fi joasa si atinge vre-un fret !
Recommended Posts