abel4jesus Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) Salut.Am si eu o dilema si daca mati putea ajuta ar fi super.Vreau sa-mi cumpar un crash de la Guitarshop dar eu stau undeva langa Timisoara si ma intrebam cat ar dura trimisul de la magazin din bucuresti pana aici la mine cu Fan-curierul?.Si cam cat ma-r costa tinand cont ca eu stau la 20 km de timisoara.Multumesc anticipat. Edited January 10, 2012 by abel4jesus
'mnezău Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Cu Fan Courier preturile sunt cam aceleasi indiferent de distanta. In jur de 25-30 de lei daca ai sediu Fan Courier in localitate. Daca nu ai, se calculeaza in functie de distanta pana la cel mai apropiat sediu. Guitarshop trimit si prin Posta Romana si atunci pretul este mai mic, cam 9 lei. Afli de pe site-ul lor daca ai sau nu si poti sa-ti si calculezi transportul. 1
abel4jesus Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Am inteles.Si pot opta sami trimita prin posta?
abel4jesus Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Mersi Gojia.Mi-ai fost de mare ajutor.
Recommended Posts