www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

abel4jesus

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    biled,timisoara

Other Information

  • Band
    Nu
  • Gear
    Tobe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

abel4jesus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Ultimul pret? As fi interesat so iau daca imi faci un pret convenabil. Hardcase nu ai la ea?
  2. Pret: 1500 Localitate: timisoara Contact: abel_scheul@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi salutare.din cauza ca mam mutat in apartament caut si eu sa cumpar un set de tobe electronice. Vreau cv mai profi deci as vrea mai bun. Caut in special Roland td12 sau cv mai bun.. Dar nu exclud si alte oferte... ca pret as vrea sa fie undeva la maxim 1500 euro.
  3. up. ultimul pret 600 ron. stare perfecta. ca nou.
  4. Pret: 750 Localitate: biled Contact: 0752582412 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand bass ibanez cu amplificator husa si cablu la pretul de 750 ron neg. Chitara si amplificatorul sunt ambele in stare impecabile fiind nefolosite decat 1 sau de 2 ori cateva min.. Bassul a fost cumparat de cnv dornic sa invete dar pana la urma a renuntat.
  5. La pretul ala in nici un caz interesat. Prefer sa nu mai fac comentarii legat de pret.. e pretul cerut de tine si na.. bafta la vanzare.Un set shell tama imperial star ajunge undeva la 1200 ron si cele 2 seturi din sunt cam egale. nush de ce altii ar prefera sa dea 15 pt yamaha. E posibil sa ma insel totusi... E doar parerea unui amator.
  6. Mie personal tot mi se pare cam mare pretul. daca socotim separat stativele care trebuie pt set ajungem pe la 2000 ron cu stative.(asta in cazul in care sunt stative ieftine gen basix) in plus magazinul iti ofera garantie si in special ca sunt noi!
  7. Sper ca glumesti cu anuntul asta!. Uite aici http://www.muzikia.ro/Tobe-si-Percutii/Tobe/Set-tobe-Yamaha-GIGMAKER-GM2F51/ este nou cu garantie si cu tot cu stative iar tu ceri un pret apropiat si inca si fara stative ).
  8. http://forums.rgc.ro/topic/83005-vand-urgent/ E ok pretul sau e cam mult?
  9. Nu te intereseaza o chitara electrica plus amp? ibanez grg170 dx si marshall mg15.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.