Alin N Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Asta este o idee mai veche pe care am gasit-o intr-un fisier guitar pro de acum ceva ani. Si mi-a placut ca suna foarte mult a Metallica si m-am hotarat sa o inregistrez sa vaz si eu cum se aude cu chitara trasa nu cu midiurile din GP. Astept pareri. Heavy stuff_Master.mp3 1
karpi Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Nu-i rau ! , Fii atent la groove la balans sa fie mai inchegat si este super .
Alin N Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 mersi frumos de aprecieri. zilele astea in functie de timpul pe care il voi avea voi incerca sa dezvolt un pic ideea asta si sa inregistrez inca o chestie tot asa de vreo 2 minute, ceva mai veche.
Guest Iuan Din Deal Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 chiar ca suna a metallica, super evil! apropo, vezi ca ii in clipping rau sunetu, mai usor cu volumu.
Alin N Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 stiu ca e destul de urat tonul, dar de la o vreme am probleme cu guitar rig si nu mai merge si folosesc amplitube. si nici nu prea imi place, nici nu mi-am batut capul prea mult cu el sa obtin ceva care sa sune fain.
Guest Iuan Din Deal Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 sfatu meu ar fi sa iti iei pluginurile gratis de la lepou (cauta lepou plugins pe google) si impulsurile de cabinet de la GuitarHack. Simularea ii foarte foarte realista. Am testat si eu si Guitar Rig si Amplitube, si sincer is de tot rahatu pe langa pluginurile de la tipu ala.
metallicu Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Bestiala inregistrarea! Headbang de la primele sunete Suna a Metallica si a Slayer(mai ales partea cu tempourile rapide). Daca ar fi putin mai mare si ar avea un solo ar fi extrema!
Alin N Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 sfatu meu ar fi sa iti iei pluginurile gratis de la lepou (cauta lepou plugins pe google) si impulsurile de cabinet de la GuitarHack. Simularea ii foarte foarte realista. Am testat si eu si Guitar Rig si Amplitube, si sincer is de tot rahatu pe langa pluginurile de la tipu ala. mersi. uite tocmai am ajuns acasa de la scoala. o sa caut sa vad ce si cum. Bestiala inregistrarea! Headbang de la primele sunete Suna a Metallica si a Slayer(mai ales partea cu tempourile rapide). Daca ar fi putin mai mare si ar avea un solo ar fi extrema! mersi fain astea ar cam fi riffurile cuprinse de melodie puse toate la un loc. in cazul in care ne hotaram sa o dezvoltam si ii facem niste versuri clar va fi mai lunga si va avea si solo.
Recommended Posts