www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest Iuan Din Deal
Posted

chiar ca suna a metallica, super evil! apropo, vezi ca ii in clipping rau sunetu, mai usor cu volumu.

Guest Iuan Din Deal
Posted

sfatu meu ar fi sa iti iei pluginurile gratis de la lepou (cauta lepou plugins pe google) si impulsurile de cabinet de la GuitarHack. Simularea ii foarte foarte realista. Am testat si eu si Guitar Rig si Amplitube, si sincer is de tot rahatu pe langa pluginurile de la tipu ala.

Posted

sfatu meu ar fi sa iti iei pluginurile gratis de la lepou (cauta lepou plugins pe google) si impulsurile de cabinet de la GuitarHack. Simularea ii foarte foarte realista. Am testat si eu si Guitar Rig si Amplitube, si sincer is de tot rahatu pe langa pluginurile de la tipu ala.

mersi. uite tocmai am ajuns acasa de la scoala. o sa caut sa vad ce si cum.

Bestiala inregistrarea! Headbang de la primele sunete :D Suna a Metallica si a Slayer(mai ales partea cu tempourile rapide). Daca ar fi putin mai mare si ar avea un solo ar fi extrema!

mersi fain :) astea ar cam fi riffurile cuprinse de melodie puse toate la un loc. in cazul in care ne hotaram sa o dezvoltam si ii facem niste versuri clar va fi mai lunga si va avea si solo.