www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Open Casket


Grim

Recommended Posts

Astept sa vina ziua cand ai sa raspunzi la ceea ce zic colegii, poate sa contrazici opiniile noastre, nu doar sa postezi "un link" si sa inchei povestea; probabil faci asta pt ca vrei sa fii ft underground (eu asa simt din felul cum postezi si cum e muzica)- daca aia vrei ai putea la fel de bine sa nu iti impartesesti munca cu nimeni, nu sa pui ceva si sa ne lasi sa ne certam singuri, cum s-a mai intamplat la o chestie similara.

Link to comment
Share on other sites

Nu sunt in goana pentru dialog, nu neaparat. Citesc, introspectez, apoi de este ceva de luat in seama, iau. Facand asta nu inseamna ca trebuie un neparat raport rgc-ului; iar daca este unul, il prefer catre sine prin muzica spre restul.

Apreciez dorinta de a-mi ïndrepta ceea ce eu consider normal uneori chiar fiindu-mi, putin, de folos.

Cat despre cearta, daca este, esti singurul ce observa.

 

Un an nou frumos.

 

umadh.jpg

Link to comment
Share on other sites

pai, s-a intamplat la un post anterior d-al tau, unde as fi preferat sa intervii tu si sa zici ceva; ignoranta de atunci m-a deranjat. Nu ai mai zis nimic in el nici pana astazi si timp de ceva vreme chiar am crezut (dupa posturi+ tipul muzicii) ca esti un tip care vrea sa fie 100% underground. Ma bucur ca ai raspuns acum, sincer.

M-am bagat in seama aici fiindca dupa ce 2 colegi de-ai tai deja au comentat ceva, nu ai dat niciun reply; acum ai dat un reply pt ca am sarit eu, ca altfel nu ai fi zis nimic probabil; oricum ca despre post-urile noastre anterioare nu ai zis nimic.

Nu zic ca trebuie sa "dai un raport" (cred ca este cam mult spus; trebuie sa mai intervii pentru colegii tai) si cred ca daca ai fi zis "Nu sunt de acord cu tine, piesa mea nu are nevoie sa fie mai lunga" mi-ar fi placut :-??

Nush, pana la urma, pot sa imi sara multi incap pentru ca "fiecare are dreptul sa cante/asculte ce vrea" dar mai asculta/ canta chestii care "suna bine" si intentioneaza asta, nu doar ce "suna rau intentionat"(din cate am citit pe net si am auzit) pentru ca nu gasesti viitor astfel...

 

Si nu e nevoie de trollface, ca nu ne trollezi, nu? :))

Un an nou bun si tie.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.