gicacontra Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Iar o sa ma ofticati Am tras si eu o scurta si funny piesa de Sarbatori (ca tot vin, nu ?), mai precis am bagat doar bas, seara trecuta gicacontra_WeWishYouAMerryChristmas_2.mp3
gicacontra Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Asa nerabdator cum sunt sau ce oi fi mai postez o bucatica, e o idee pe care o lucram la sala, scuzati stangaciile ma rog, pt cei stangaci, dreptaciile (nu e lucrata inca, o sa o vedeti si intr-o forma mai buna mai incolo probabil ). Poate totusi ceva ar place cuiva din bucatica asta. Mie da Aaa si voiam sa zic, pentru cine ar fi interesat, e trasa cu mp3 player Creative Zen Nano care trage prin mufa line-in, deci cam asa se aude, e in functie de microfoanele pe care le plasezi in sala Eu inca mai am de rafinat la pozitionarea asta. BlueArt_Moonlight.MP3
Pava Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 mie imi plac acele 4 acorduri pe care le leaga baietii astia, este o idee, o melodie, o ceva.. vis-a vis de remarcile gen "muzica de casa studentilor" nici macar nu ma obosesc sa dau replica si asa ar fi bine sa faci si tu gica... bafta si...... terminati in pana mea piesele alea...
gicacontra Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 (edited) mie imi plac acele 4 acorduri pe care le leaga baietii astia, este o idee, o melodie, o ceva..vis-a vis de remarcile gen "muzica de casa studentilor" nici macar nu ma obosesc sa dau replica si asa ar fi bine sa faci si tu gica... bafta si...... terminati in pana mea piesele alea... Hmmm, tu ai vrut sa imi faci un cadou de Craciun, nu ? Multumesc Si da, melodiile astea cam trebuie terminate, chiar daca nu avem inca om cu experienta pe versuri si organizare piese, las ca le facem instrumentiste Edited December 22, 2006 by gicacontra
Pava Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 (edited) nu fac nici un cadou, dar ma enerveaza criticile venite de la niste oameni care decat latra la usa inchisa fara sa fie in stare sa ne demonstreze ca sunt oameni de muzica, incepatori sau orice altceva ce are legatura cu asta... la muscat de cur toti suntem buni, intrebarea e, curul cui? bafta "artistilor"... Edited December 22, 2006 by randox
gicacontra Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 (edited) Nah ca mai aveam o bucatica neterminata, trasa pe PC-uri direct In fine, La multi ani !!! Sa va fie spritz-ul mai intepator, dulce si acrisor BlueArt_Pandora.mp3 Edited December 23, 2006 by gicacontra
ciuci Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 am ascultat ultima zi de lucru si lanul .... din pacate la playerul de pe site unele piese se aud la un tempo infernal de mare, si nu am inteles nimic din ele....
gicacontra Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 am ascultat ultima zi de lucru si lanul .... din pacate la playerul de pe site unele piese se aud la un tempo infernal de mare, si nu am inteles nimic din ele.... Pai da, imi place Lanul, dar ... a ramas in coada de peste, nu am avut idei serioase pt dezvoltare Poate asculti piesele cu un player normal, nu stiu ce sa zic, nu am testat pe cel pe pe site. Poate asculti si Moonlight Ehh, rupem noi masa odata, insa nu stiu cand
gicacontra Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Iar am trecut pe la sala, am tras de data asta cu 3 microfoane (destul de ieftine) pe instrumente (cate unul pe amp la chitari si unul langa bas si tobe). E un cover, nu e piesa noastra si avem si un vocal acum pe inregistrare. O sa mai lucram piesa BlueArt_live_4.03.2007_03.mp3
twister Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Iar am trecut pe la sala, am tras de data asta cu 3 microfoane (destul de ieftine) pe instrumente (cate unul pe amp la chitari si unul langa bas si tobe). E un cover, nu e piesa noastra si avem si un vocal acum pe inregistrare. O sa mai lucram piesa asta nu e Johnny Cash ?
gicacontra Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Inca o bucatica de la sala, e o improvizatie, cat de cat BlueArt_live_4.03.2007_21.mp3
gicacontra Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 (edited) O bucatica trasa la plesneala, ca mi-am pus un mic soft de tobe si ma joc E trasa cu basul Aria Pro 2, bagat prin Sans Amp. 1.mp3 Edited March 30, 2007 by gicacontra
gicacontra Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 (edited) Am tras cand am venit de la servici ceva scurt dupa Paradise Lost - Say Just Words In rolul principal - MM Stingray La fel si in rolul secundar. Tobele sunt incropite cu un software mai vechi. gicacontra_ParadiseLost_SayJustWords.mp3 Edited July 30, 2007 by gicacontra
gicacontra Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 (edited) Si doar ca sa mai fie aici ceva mai pun ce mai aveam tras seara singur pe acasa. Nu am stat prea mult pe ele, ca nu prea e mult timp seara dupa servici O sa pun si mai bune, incetisor-incetisor Astea sunt trase cu basul MusicMan. gicacontra_efunkwithbass_1.mp3 gicacontra_simpla12.mp3 gicacontra_simpla13.mp3 Edited September 6, 2007 by gicacontra
gicacontra Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 (edited) Am gasit un mic soft si l-am pus sa bata "HatTriplets" Totusi inca nu tai bine bucatile din proiectul audio, am Audacity care e free E tras tot cu MM-ul. gicacontra_HatTriplets_1_1.mp3 Edited September 10, 2007 by gicacontra
gicacontra Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Inca o bucatica Am citit o partitura simpla de blues de la lectiile XBass si am tras cu MM-ul. Ritmul e gasit intr-un softulet dragut. Corzile sunt aceleasi Dean Markley Blue Steel ca si pe ultimele bucatele postate. gicacontra_LectiaDeBlues_1_1.mp3
gicacontra Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Queen (Mercury) - In My Defence Basul vechi e bagat printr-un preamp cu lampa ajuns la mine in gospodarie prin amabilitatea lui Vali de la Magica gicacontra_InMyDefence.mp3
gicacontra Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Aceeasi configuratie ca mai sus, e tras cu Aria Pro II-ul din '77, iar corzile sunt DR Extra Life. gicacontra_LivingOnMyOwn.mp3
gicacontra Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Mai pun un mic sample tras cu un procesor Zoom B2.1u, am apelat si la drum-machine pe care il are incorporat E tras cu basul cel vechi din '77. gicacontra_zoomB21u_1.mp3
gicacontra Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Am inca un bass Aria Pro II din '77 Un Precise Bass cu ash body, se poate auzi aici: Iar aici e cate ceva tras pe fuga la studio: Si un live cu copia de Precision:
Pava Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 (edited) Am uitat sa va zic ca n-ar fi rau sa mai citesc si cate un mesaj de la voi dezgrop mortii, dar acum am ascultat cu atentie, ce sa zic frate Gica, seamana izbitor de tare cu piesa asta facuta de noi prin 1999..: 8 o'clock - Las-o balta.mp3 Edited February 5, 2012 by randox
Recommended Posts